Monday, 11 February 2013

HIJABSTER GIVEAWAY BY SHIDAIZY BOUTIQUE

Assalammualaikum w.b.t

Hari ni sedikit ade masa untuk menaip entri..bukan entri apa tapi nak join GA yang di-create oleh Cik Shiyda yang comel lote ni..aduiiii..hehe..xde nak adiah sangat pon tapi support within blogger..so, j0m..meriahkan lagi GA Cik Comel ni sebelum tarikh luput iaitu - 9/3/2013

KLIK BANNER UNTUK JOIN YE! ^_^
Semua syarat sudah dipenuhi...

Like pun sudah di-KLIK pada page Cik Shiyda sendiri..Now, nak tagging plakss..ngeeee

Pada Cik Comel dan Cik Comel ini, sila la join sekali...lau ada masa tluang ye..^,^

Sekian,Wassalam=)

23 comments:

  1. hehe dulu rajin join, skrg dh bz skit, dh malas, anyway, good luck yaya :)

    ReplyDelete
  2. salam cik yaya :)

    dah maju setapak lagi kan rakan blogger shiyda nih..dan ada bisnes online sendiri...:)

    tentu klu cik yaya pakai tudung2 koleksi shiyda tu akan cantik :)

    good luck ya cik yaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm ayie..
      yup...Alhmdlh..smoga cik shiyda comel ni success dgn biz die..amin

      hehe..tu la..nak try jgk.. =D
      me cih ayie ^_^

      Delete
  3. tq tag :) nnt ada masa sy join ye

    ReplyDelete
  4. err, blogger lelaki boleh join ker tak ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jeee...lau btuah,dpat bg la wife@gf@mum or sis ke..heeee

      Delete
  5. Salam kenal n done polow sini jugak. gud luck!

    ReplyDelete
  6. insya'allah..klu cik sempat cik join..
    mksh yaya tag cik..

    gudluck yea.

    ReplyDelete
  7. hye
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016