Sunday, 2 December 2012

NO TITLE

Assalammualaikum w.b.t

Sila jangan pelik dengan tajuk entri itu. Entri ni memang tiada tajuk.huhu. ade sesiapa nak bagikan tajuk entri ni x?? ^o^ Da bace tengok lum Yaya update resepi terbaru tu..haha terbaru la sangat.. ;p Orang xde citer menarik nk di citer cm ni la kan..lately ni Yaya xsempat sangat nk blogwalking n kunjung bls kengkawan kt sini..tp tetap dlawat kejap walau seketika..hehe..sowi ye ^,^ Apepun ri ni sempat la jugak mencuci mate di Summit,USJ..
Cuci mate sowang2..weee dari Klang ke USJ sensowang drive,jalan2 pon sensowang..korang brani??;p jangan tiru aksi ini kalau tiada keberanian ok!



To Girls - Kasut2 HEELS n WEDGES kat Summit ni memang 'HOT' ok..dan sangat murah..ngeee
Tapi berbaloi rasenyer..dsebabkan reka bntuk n warna yang menarik..murah mesti xtahan lama? 
Helo, korang pakai hari2 ke? untuk dibawak g jog ke?xkan..pndai jaga,tahanla..ok
Kalau ade sesiapa nak beli kasut untuk dinner ke atau majlis2 tertentu,nak kasut murah, sini la
tempatnyer..haha.macam kasut2 kat atas ni,hrga xsmpai RM60 pon..!

Sempat mencuba 1 kasut WEDGES yang comel ni..urghh..warna PUTIH itu memang xssuai dengan aku yang golap ni..haha ngade pakai kannnnn!! >,<

U seee..kasut WEDGES 3-4inch yang Yaya try tadi RM55 jeee..ok.!
  masuk dalam bajet 2013..hahaa;p


Yezz..p sana cuma cuci mate sekejap dan beli 2 benda di atas saje..bpe inggit je.ring atas tu 3-RM10 je..tapi xbnyk choice..rase yang Yaya pilih tu yg paling menarik mate memandang, yang lain hampeh jek.
haha..tu untuk koleksi Yaya..^,^ dan belt kuning tu sesaje beli,xpenh ade belt cmtu..pon mura je..
(Yaya semua beli barang murah je..xde maknenyer nak beli mahal2..bukan tiap hari pakai pun!)
2.12.12
Lame giler xpkai tudung bawal ni..yang ni tudung bawal 2 tone ri tu beli kat SINI ^,^
Ok.tu je sesi cuci mate ri ni..hoho..minggu pertama Disember ni mungkin akan ada perkara menarik berlaku..hm..mungkin... ^_^

Sekian,Wassalam =)

67 comments:

  1. kasut heel??? adoiii lama xsopink kasut nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..yaya lame da xshopng kasut..huuu

      Delete
  2. Salam.

    Baru je citer pasl USJ yaya...huhu, pi training kt sna baru ni..

    Urm, mmg bnyk ek wedges? hehehe. Ok2, nanti pergi..pergi tgk je,hek3. Nak beli, tak terpakai lana nanti. Asyik nak tersadung je lau lana pakai,hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm.
      hehe..xpe..tgok2 pon ok..sane bnyk brg murh..lawa..^,^

      Delete
  3. pergi sorang..tak ajak puteri..majokk :P haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe alohh...ok2..len kali yaya ajk ea..^,^

      Delete
  4. yaya cuci mata ngan kasut ke.. aritu baru je bei selipar jepun... kalo yaya berminat nak cuci mata bgtau la... haha.. (gurau je )

    Kongsi Apa Saja

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..cehhh kuang asam taw..yela..cuci mate secara psikologi..
      hehe...ingt senang ker?? ;p

      Delete
  5. deqja berani. sesorang best ! ahaha

    beli tak kasut gojes tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbeli lg lor deqja..
      cume msukkan dlm list bajet 2013 je..haha

      Delete
  6. cik yaya shopping kasut tak ajak! merajuk la mcm ni..

    =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe cik aisya pon nak mjuk..
      ok len kli yaya nk p,yaya announce ye..^o^

      Delete
  7. sabtu ritu bunda ada g jusco .. knon nk beli kasut..yg mne bunda bkenan takder saiz plk..bunda pkai saiz 5..yg ada 4, 6 n 7..nk bli jenis selipar plk mahal sgt..takder sale plk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe keciknyer kaki bunda..bgnde yaya punyer kaki..hehe;p
      yaya pon kdg ssh cri kasut sbb kdg saiz xde..kaki beso sgt kan..haha

      Delete
  8. peh yaya~!! murah dan cantik2. bwh rm60 ok sgt!. aiNa mmg gila ksut. huhuhu.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyes cntik n mura..ade mse nti g la sane..
      shopng ksut..hehe

      Delete
  9. Window shoping ek yaya... saya dulu2 pun mcm tu jugak... suka jalan sorang2.. bebas je rasa. eheheh nak buat apa, nak kemana, nak makan pa, semua terpulang kat kita... cun betol2 kasut2 dia... =!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha a..saje jenjalan ..kejap je pon..
      hehe..sowng2 lg besh kan..cuma kene bnyk hati2 je..^_^

      Delete
  10. da lame tirah xbeli wedges....duk uitm nie cpt rosak...biasala...fakulti berbukit bukau...hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha lau cmtu mmg xble nk pkai la cik tirah..lau da berbukit bukau..kang xpsl2 xcabut tgh jalan..hehe
      buat jenjalan ok la..^,^

      Delete
  11. salute ar yaya shopping sensorang. cikna tak pernah ok. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..budak kecik jgn jln sensowang..hehe ;p

      Delete
  12. wahhh sakan nye jenjalan...hehehe.. best2... rjn yer shopping sengsorang..hehe.. tp klu dgn fren lg best nie yaya.... anyway nice belt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..dgn kawan mmg besh tp pyh sikit..
      ;p

      Delete
  13. wah hehe,, macam ais crem je yg tanda harga rm55 tu hihi.. btw suka jgk tgk ksut2 cm ni nice...t leh la bli untuk yg tersyg ngeee... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..askem ea..amboi suke tgok?
      ele..yela tu nk belikan...nti dia mntk,
      suh beli sdri kan kan kan...haha ^,^

      Delete
  14. kasut kat summit mmg awesome! didiey member..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram tgk wedges tu..didiey heels tak pakai...

      Delete
    2. yaya pkai heels tp lg suka wedges la..
      lebih seimbang..haha

      Delete
  15. suka beli kasut kat summit..banyak pilihan..cantik² plak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul2..yaya lau nk beli nti lame agknyerr..
      tgok mne yg btul2 cntik n ssuai..ngeee =D

      Delete
  16. wah, cantiknya...
    rambang mata di buatnya...
    rasa macam nak semuanya...
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...lau la yaya leh beli smua..
      haha amboi ;p

      Delete
  17. laa.. ingtkn koleksi kasut yaya tdi.. bru nk sewa.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..walawehh..koleksi kasut yaya?
      kayenyer la yaya ni...leps ni nk kne buka kedai kasut ni..
      khas utk heel ngn wedges je..bru puas ati.. ;p

      Delete
  18. Replies
    1. heels kt sne cun giler taw.. ^o^ (sengaja)

      Delete
  19. kasut oh kasut, mama sebelah saya pun kalau kat shop..aduh2 belek2 tengok2 last aku juga yang bayar..tulah wanita dan iramanya..apapun happy juga jika wife bergaya sakan sesekali.hehehe..dah beli ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglaa..hehe
      tgok je....kasut tu... ;p

      Delete
  20. wahhh banyyakkknya kasut yg cantik cantikkk!! wedges sgt selesa kan lau nk pakai mcm comfort gituuu.hehehe. time year end sales nt ramai lah pegi serbuu mall./

    ReplyDelete
  21. Memang rambang bijik mata ni kl semua cantik2 hu hu

    ReplyDelete
  22. kira ni mcm sesi terapi minda jgak kn, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..btol3...terapi yg amat bgus.. hehe ;p

      Delete
  23. title : yaya shopping beli kasut.. huhu..
    cantik2 semua kasut tu..rambang mata nk pilih..kan bgus ada syarikat kasut sendiri..tiap2 hari boleh tukar kasut..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha??tjuk len mcm je..haha..
      btol3..kn besh ade kdai kst sdri kan..
      hurmmmm..

      Delete
  24. thanks yaya follow saye..done follow alek...blog awak sgt comey macam orgnye rajin2 le singgah..heppi blogging

    ReplyDelete
  25. wahh ! nak demam tgk wedges ngn heel yg hot tu ! grrr :P eh , summit yg belah mana kasut2 tu cik yaya , selalu jugak g summit ! hihi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kdai2 dia la..yg bnyk brg2 dia mura..tngkat 1 kot..hehe

      Delete
  26. huhh..byknya...biase org laki paling tidak pun 3 je...jalan2/sukan/kerja...pakai sampai lunyai...hahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yeke.........
      tp yg 3 tu JE pon da bpe ratus agknyer kan..haha

      Delete
    2. kl la harga kasut lelaki sama mcm harga kasut perempuan...nikmatnya dunia....hahhaha

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016