Saturday, 15 December 2012

HADIAH BUATAN TANGAN

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni nak taip laju2 sikit..hehe nak memasak lagi petang nanti..nak tambah lagi resepi..sebelum tu nk update ni..baru je tengahari tadi dapat hadiah lagii dan kali ni dari ACIK..yeaaa!! Dapat adiah 'free' lagi selepas xberapa lama sebelum ni dapat adiah free jugak dari ENCIK ZAXX.. hehe KLIK SINI lau nak tau cerita sebelum ni..cerita sekarang dapat adiah ni pulak kenapa yee??KLIK SINI lau nak tau cerita...^o^

Actually Yaya sebenarnya xtaw pun Acik ada buat entri untuk 'Skuad Penyokong Bertuah' dia..hehe..tapi xperlu pon buat special entri..cuma follow Acik, dan jadi 'pengomen tegar' kat blog dia..dah sama2 peramah kann..Acik rajin komen kat entri Yaya, Yaya pon rajin2 la komen kat entri Acik..cam ni baru lah hubungan sesama blogger lebih erat kann..ada 2 way com. disitu...haha..ewahhhh..jom cuci mate tengok pe Acik bagi kat Yaya.. ;p
:
:
:
:
:
:
:
:
Car Cushion...comel sangattt...cam tau2 je Acik kete Yaya warna BIRU jugak..
^,^

1st time tengok macam dompet kann..tapi sebenarnya 'Pocket Tissue Cover'
Acik bagi sekali tisu dalam tu..hehe..da habis nanti beli sendiri la nmpk nyer ;p 

*kad*

Semua adiah tu HANDMADE ok..! Jangan main2..lawa+comel plak tu Yaya tengok..macam nak buat cenderahati untuk majelis jee nanti...ekk..hehe nanti bole la tempah..;p Thanks Acik..suka sangat..ni yang buat makin bersemangat nak komen laju2 kat entri Acik nanti ni..hehe ^,^ Lum kenal Acik yang cun ni lagi?? Jum terjah Acik cepatttt!!.. KLIK SINI tau!

Sekian,Wassalam =)

22 comments:

  1. tahniah!
    hadiah tu mmg cantik la...suka tgk...

    ReplyDelete
  2. buat sendiri ke? lawa la,, nak 1 ngeeee ^______^=v

    ReplyDelete
  3. comelnya hadiah! handmade pulak tu..yana pun xreti buat, tp tgk org buat mcm sng je.. xtry, xtau kan? huhu..

    congrats yaya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul3...
      cam nk wt sdri je..tp mls yg amat..huhu ;p

      Delete
  4. Wahh . Comel sangat pocket tissue cover tu . ^-^

    ReplyDelete
  5. amboi seronok nya dapat banyak hadiah. psttt.. rajin masak skrg.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la....hehe ;p

      rajin??err xdelaaaaaaaaaa ^,^

      Delete
  6. cute!!! nak nak...bg kat didiey ea???
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. adiah org bg yaya nk bg org pula..hehe
      memang x laaa

      Delete
  7. dh dpt yea..risau takot tak smpai lg..
    hope yaya suke yea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dahhh...giler xsuke??
      hehe suka la..me kasih sgt3 ye Acik.. ^,^

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016