Saturday, 3 November 2012

SAPA PUNYA BLOG NI??

Assalammualaikum w.b.t.

Sila jangan terkejut seperti Yaya...ini memang belog Yaya..oh meeee..Yaya selalu buka link mcam biase kat Google ni..memang terkene kejutan budaya sekjap bila nampak blog pink yg mempunyai header yang comel ni..setahu Yaya..header Yaya xlah secomel ini..(hehe;p) tapi bila tengok balik link kat atas..'tentangyaya.blogspot.com' ehhh betul! belog aku..apakah???? @o@

Baru Yaya teringat sebelum ni ada sorang 'hamba Allah' ni mengofferkan diri untuk buatkan blog..actually dia xda offer kat Yaya pon..(huuuu.. ) tapi rajin g blogwalking kann terbaca la entri dier ni dan katenyer nak watkan blog untuk 10 orang terawal sahaja..dan Yaya antara 10 orang terawal tuu..ngehngehngeh ^o^

Yaya memang tengah cari (ye la sgt....) orang yang boleh watkan blog..secara F.O.C hahahahahaha (gelak jahat) disebabkan punca utamanya Yaya ni buta IT sikit..memang bab menggodek HTML2 dalam templt ni xgheti la temann.. >,< sudahnya jadilah mcm rupa blog sebelum ni..comel ke?xde comel la..sekarang baru nmpk comel! comel+simple = I likee.. ^,^
Comel kannnnn =D

Terimas sangat2 buat 'hamba Allah' yang baik hati ni CIK DEQJA yang sudi mengedit belog saya yang serba kucar kacir sebelum ini dan sudi mendengar dan mempertimbangkan permintaan saya yang pelbagai ragam tu...hehe sebab sebelum ni Deqja tanya Yaya nak blog yang mcm ne..so, Yaya dengan rendah diri nya,memikirkan yang Cik Chomel ni buat F.O.C je..so,cuma bgtaw yang simple2 je la..kang mintak mcm2 kan mmg melampau betul la kan..hahahah

Korang2 yang tengah senang lenang ni g la terjah Cik Deqja kiter ni..KLIK SINI untuk ke blog cik comel ni..merah je warna belog dier ni..aummmm!! hehe..blogger yg baru 22 y/o, punyer dip com.engineering..dan berasal dari Penang..anak mami kaa Deqja?? hehe.she's creative also..pndai lukis plak tu..chomel lagi..ngeeee but already taken ok! haha (sempatt..;p)
mmg full design by Cik Deqja..hehe

p/s: muke tengah dilanda 'chiken pox' =(

Sekian,Wassalam =)

25 comments:

  1. nice header...tolong pilih header fendy plak..ehe

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/nak-tukar-header.html

    ReplyDelete
  2. cantiknye blog yaya..pink lagi..untung la ade org buatkan.. =)

    ReplyDelete
  3. suke erk ? maaf sebab simple sgt ~ thnx uat kan entry cam ni . popular kejap , hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ea..xpe..dah ok da ni..simple lg ok..
      lau ade pape yaya nk tmbh nti yaya leh wat sdri..heeee
      ^_^ thnxx again taw!

      Delete
  4. ingatkan salah masuk blog tadi. huhu.. comel la yaya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..
      yaya mmg comel ^0^ me cih ;p
      hehe thanks tu orang di atas ni yg m-edit blog yaya ^,^

      Delete
  5. eh??? haha
    patot la, ingatkan yaya mana tadi
    (^___^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ni yaya boboi ni..
      kene tau..haha ;p

      Delete
  6. amboi cntiknye blog cik yaya :D pinky gitu ! :P

    ReplyDelete
  7. saya kan baru follow yaya..so ingatkan kurang peka pada rupa asalnya..
    tapi blog yaya harini...ok! cun...
    baru ingat blog lama tu yg header ala2 yaya..mcm yaya boboi tuh... ;) ok2 nanti i terjah blog dia :)

    ReplyDelete
  8. Datang dari entry deqja -
    Best best . Mmg comel . Sweet macam gula-gula kapas . Auwmmmm :)

    ReplyDelete
  9. wahh, smkin lawa yaya.. ehh, silap.. smkin lawa blog yaya, hikk..

    sy paling suka bground blog ni ^______^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh..haha
      suke ea bground dier?comel kan ^_^

      Delete
  10. comel sesangat! untung nyaaa ade yg editkan. blog buruk zera tu belajar edit sendiri sikek2. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ok la pe blog zera tu...
      lau mcm yaya sbln ni lg la..huru hara..ngeeee ;p

      Delete
  11. aza nak.... aza nak ... HEHE :d

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016