Sunday, 30 September 2012

SELAMAT HARI LAHIR AYAH!

Assalammualaikum w.b.t.

30hb September 2012...hari ni..is my dad'd bufday..sudah masuk yg ke-50! ^_^ Alhamdulillah..semoga umur panjang dan dmurahkan rezeki..

Anak2nyer ni..belikan makan saje hari ni sampai muncit2 pewot dah xmuat dah..huhu..tu la..semua salah abgku..suruh datang tghari kul 12..dia nak datang kul 2..so, sampai lambat, beli makan pun lambat la..grrr..sabo je la..

Xp beli makan tempat jauh..beli kat area rumah je..mana lagi..JJ, Bukit Raja laa..shopping makanan dengan abg ku.hoho..macam2 beli nookk..-semua gune uet dier..kcuali PIZA..sy sponsor sket jak =D layan pic japp... ;p
Ingat ada baju or brgan lain..??even tengah ade discount kt Jusco tuh...xde p tgok pun taw walau hati meronta2 nak shopping..ngeee..semua ni makanan ok! huhu ;p

Ayam golekkk..yeaaa..haha mne de golek pon...hehe..beli 1ketul besar tu bole potong empat cmni taw..makan 4owg..kenyang giler derr..
mura+besar+kurang lemak
hehe..yeke..yela..lau nk dibnding dgn yang goreng terlalu banyak minyak tu..ni kurang la sket..heeee

Cheese chocolate cake!
Ade jualan kat dalam Jusco tu..kedai ade jual cup cake, red velvet cake, chocolate cake..sume nmpk yummy! ^,^

Cup Cake Red Velvet!
Yeaa! akhirnya asrat ku nak merasa kek red velvet ni tercapai..sedapp derr...
cam nak beli lagi jakk.. ^0^

Spagheti!
Yang ni sedikit special..coz Yaya masak sendiri..nyummy..!
1st trial..bole thn..tp still kene perbaiki..kurang rase masam n masin..huuu..masih bnyk kene belaja ni even wat spagheti je pon..hehe..xpe2..len hari ade lagii.. ;p
(perasan x pingan tu nmpk besa n isi nya sikit.?hehe..yaya memang makan mcm tu..;p diet!)

Semua ni makan sampai buntat2 pwot tu..wuuuu..dah xmuat dah..sius rasa macam berat yang baru hilang 2kg baru2 ni dah tambah balik 2kg tu disebabkan hari ni makan terlalu bnyk dengan lemak+kalori..ayark!!
Tengok..sekarang Yaya da rasa nyesal makan banyak.. >,< cehhh

Lastly again, Selamat Hari Lahir buat ayahku..kami semua sayang kamuu..weeee <3<3<3 ^,^

p/s: ahad lagi..kali ke-2 tengok ramai orng/couple pakai baju wrne ijau termasuk Yaya n abg Yaya jugak..haha..

Sekian,Wassalam=>

15 comments:

  1. bestnya makan makan. oh hari ni buat spageti eh tak buat biskut? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tuka la plak..
      asik wt bskut jeee =D

      Delete
  2. selamat hari lahi pak cik!!!! :) semoga panjang umur dan murah rezeki!!!!

    ReplyDelete
  3. aisey, x cakap ada byk mamam, huh..

    uncle, hepi belated besday ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..lau x bleh ajk en.cliph mam skali kannn
      =D

      Delete
  4. selamat hari lahir buat ayah cik yaya.. hehe

    ReplyDelete
  5. slmt hari lahir tuk ayh awk..untung la dia masih ada ayah :)


    sedap sungguh mknan tu hehe... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. => hargai selagi hayat msih ade..

      Delete
  6. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/09/hot-and-super-giveaway-by-fatimah-azzara.html

    you r tagged yaya!!! jangan marah ye,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wwooaa..mara ni..hehe
      xdela..ok... ^_^

      Delete
  7. slamat hari lahir utk ayah awk ;)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016