Sunday, 23 September 2012

IT'S SUNDAY!

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni Ahad..dah nak hbis hari Ahad bru update entri..ni sume gara2 kua jenjalan dari pagi smpai malam bru balik..apakah sikap ini??? Layang entri dengan gambar ok! ^_^
:
:
:
Memula datang GM Klang..pergh! bape lame xpegi tetibe p ri ni da tuko tempat plak..tapi rasenyer baru lagi sebab kali terakhir pegi lam 2mgu lepas je..huhu.ok la jgak tmpat baru ni..lebih besar n x pening pale sangat lau nak dibndingkan dengan tempat lame..poning pale den tgok kedai keliling ntah ade bpe bnyk ntah.. -_-"

Tetibe nampak mende alah ni..apa lagi, berpinor biji mate..rambang mate rasenyer tp xde banyak sangat yang menarik ati pon..tapi pin2 jenis mcm ni macam menarik tapi kurang pakai la..

Ade lagi....

Ni plak jenis kain..ribbon..antara fevret Yaya.hehe..;p
pakai kat tepi tudung then bajet comel..haha (sila muntah... ;p)

Ade lagiiiii..comei2 sampai xtaw nk pilih mane... @o@?

Akhirnya yang ni jugak pin bertuah yg dipilih..
dannn.....
:
:
:
X lupa jugak pin ni bila dah ternampak..hohohoho ;p

Banyak baju murah2..tapi xde mura sangat la..biase je...

Then ade beg2..pun mura jugak..ade 1 kedai ni menarik Yaya tengok beg dia..lawa..ble thn jgk..
RM80 lebih..urmm..bajet ngah xde..mende yg xpenting xyah ngade nak beli lahh..-kata ku dalam hati..wuuuu >,<
Make up..!! Memandangkan semua barang makeup ak ade lagi so, just cuci mate je sini..xpyh ngade nak beli..wat semak beg makeup je..bukan pakai sangat pon..haha ^o^

Suka sangat 1 perfume Hello Kitty ni..tapi xde dalam pic..bau dier mcm sweet jee..cam nak makan..auummm!! haha..nti beli..ok.masuk dalam bajet list..hehe

Lepas habis cuci mate kat GM..p plak JJ..singgh tgok wayang..hbis tu cuci mate lagi..
Nampak kedai jual bnyk asam2 ni terus masuk..1st time singgah padahal da bape lame kt JJ, Bukit Tinggi ni..huu..beli ni je sebab paling suka asam jenis ni..hehe ^_^

Da petang...singgah kat Restoran Ayam Penyet Shah Alam sat..xpenah rase..
bleh tahan la rase..harga pon ble thn..

Ayam Penyet..mane tang penyet ntah.. -_-?
nasib bek ayam memang sedap..tapi yang xbleh tahan tu cili dier..perghhhhhhhhhhhhhhh
Bagi yang kurang makan pedas macam Yaya ni..memang bile terasa sikit cili ni..rase cam nak nangis..wuuuuu
pedas giler kot..!even sikit je makan rase nyer sampai ke anak tekak ni haa..amboi..ni menunjukkan Yaya xmakan pedas...errrrr ;p
Tapi xpela..pasni xmakan lagi..huu lau orang makan pedas bleh la makan..lau takat Yaya ni..p sini lagi cume mintak ABC je...pon ade taw..xpun air2 dier yg lain..nmpk cm sedap jee..len kli rase..heee =D

Ni paling besh..my fevret MACARONS..hehe..thanks En.Superman ;p

OK.sampai sini je..ngntuk dahhhh..ummmm

(23.9.12)
Baru pasan ri ni ramai orang pakai baju wrne HIJAU termasuk Yaya...zzzzzzzz ;p
Sekian,Wassalam

24 comments:

  1. Wah... cam best ja pin2 tu... Hohoho..

    ReplyDelete
  2. ni mmg berjalan sakan ni.. hehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah lg pegi GM klang. plaza GM kl pernah la. kiutnya pin2 tu. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..plaza GM?mmg la..kl pon ade..
      ni fir area klang..
      kiut kann ^,^

      Delete
  4. alahai comel comel betul pin.. tuan blog ni lagi comel.. sweet gituuu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhmdlh..
      malu shayer ;p (wekk! da mula pasan dahh)

      Delete
  5. wahh, ada jgak jual pin blogger tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhaha..wtpe smpi sedozen..?
      nak jual jgk..?hehe meh jmpe yaya..
      t ya bg ^,^

      Delete
    2. sbb nk pakai kt sedozen baju, hikk...

      Delete
  6. abg folo Yaya ...

    gilamodified.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. btul..bnyk..comei2 plak tu...
      lame yaya nak usha beli mane satu..huuu

      Delete
  8. sy pun suka ribbon tu .. cantek.
    semua comel2 tmasuk cik yaya. hehe =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      tnpa ribbon tu xcomei la yaya.. ;p

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016