Saturday, 14 July 2012

SPEECHLESS!

Assalammualaikum w.b.t.

Ok. Ini short entry + free review blog because I'm really speechless! Why?? Sebab dapat 'present' from someone..haha..ececece...padahal orang tu adela blogger jgak. Beliau telah mghadiahkan Yaya something sebab telah jadi followernyer yg ke-100! Ouch! tq so much yea. Yaya nak upload ckit present yg awak bagi bole x..?? (da upload pon..;p)

Suke tiap kali dapat brg dari pos laju..(mcmla selalu dapat..-_-)
 OK..yg ni terharu skit..walaupun muke lain..hehe..tq ye En.Zaxx.. =)
 Suke ni..beg ade bnyk zip lorh..sebelum ni mcm penah nmpk..tp xtaw kt mne..^,^
*Antara adiah lain*=)

Anyway Yaya xexpect pape pon dan xbhrp dapat..tapi org nk bgi..hehe..Yaya time dengan ati yg gumbire je..^o^ Tq so00 much ye En.Zaxx..adiah awk bg ni mcm Yaya menang GA Contest plak..hoho..^o^ that's mean awk bole bole wat GA contest dah...=D


Disebabkan awk bg present kat Yaya..Yaya nk bg preset jugak! Quick review for your blog! Anyone blogger2 yang still xtaw siapa En. Zaxx yang Yaya habaq dari tadi ni....moh la singgah blog dier jap. Klik je kat cini- En.Zaxx ..atau boleh klik kat header tuan punye blog kat atas tuu..hehe Blog nyer simple je..sesimple orang nyer..asal dari Pahang (betul x en.Zaxx? ^,^), latest entri nyer adalah bout he join a contest..(dari sni dpt taw asal Pahang..hehe) dan entri2 dier yg lain ble than jgak la..Yaya senyum tiap kali baca entri dia bcoz ayat2 entri dia sempoi jgk..^,^ xmacam entri2 Yaya ni..ayat skema kot..hoho..(sebab tu suke bubuh picture je... -_-) Most entri pasal diri..samela mcm Yaya..-da name blog p0n 'Tentang Yaya' OK..! huu ;p dan ade jgk la yg umum..

Then, yang paling Yaya suke adelah, EnZaxx ni pandai wat kek okeyh! Jarang giler Yaya tengok guy yang taw wat kek (selain dari chef la kann..-_-) kalah Yaya! haha..Yaya taw wat kek biasa je..tp Zaxx ni pndai wat decoration kek tu..^_^ (bile Yaya bole rase??hehe) boleh berusaha lagi utk bukak kedai jual kek plak ye En.Zaxx..^,^ Seterusnye kalau nak taw, kene la terjah sat kat blog En.Zaxx ni..menambah ikatan silaturrahim antra blogger okeyh! Nak ucap TQ skali lagi kt En.Zaxx for da present ye!

p/s: patut bagi time bufday Yaya..2mnggu lbih je lagi..hoho ^o^ (lebeyh la plak-sekeh kang dak Yaya nih!)

Sekian, Wassalam.. =)

19 comments:

  1. banyak juga hadiah GA tu...tahniah sebab menang!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuu Adam ni mmg nk kne kann..yaya kate dpt adiah MACAM menang contest GA laaa...-xpenah menang GA p0n taw.. >o<
      hehe ;p

      Delete
  2. ala beshye . dapat banyak hadiah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bnyk kan..huu.. mura ati bet0l tuan belog ituuuuu..
      heeee =D

      Delete
  3. wah!!! tahniah ye! dapat hadiah tu..hehehe

    ReplyDelete
  4. banyaknya hadiah. macam birthday pulak. bestnya. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. angp mcm adiah bufday memandgkan akn smpi 2mgu lebih lagi..heeee =D

      Delete
  5. congratz.. mcm menang GA plak, hikk...

    ReplyDelete
  6. salam cik yaya... uhuk huk huk terharu sgt2 siap wat review blog zaxx..:) hehe.. thanks a lots ea..:) lega hati dh sampai brg yg dipos tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..hehe sape suh bg present..
      yaya pon kne la bg somethng jgk.kan kan kan..^,^
      ur wlcme ^_^

      Delete
  7. Huaha.. tahniah. Share2 la sama. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xleh..dia bg brg utk gurl la..guy xble..haha ;p

      Delete
  8. untung jadi follower ke 100. oit zaxx, nak jugak! haha

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016