Sunday, 1 April 2012

PELUANG JUMPA ARTIS HOT & FAMOUS ^,^

Assalammualaikum w.b.t.

Akhirnya hajat yang telah lama disimpan dan dipendam tercapai jugak..hihi..punya la lama asyik usha2 je dari tahun lepas lagi..sekarang baru dapat dimiliki...apa..? FULLSET Bird Nest dari Bio Essence laa..memang dari akhir tahun lepas lagi Yaya da usha dan simpan uet sikit2 utk beli mende alah ni..hehe..mesti ade yang kate..-larrhh produk macam ni pon nak simpan uet sikit2 ker..?lainlah kalo produk SK-II kann.." betul x..?? erm.biasalah..Yaya bukan xmampu beli terus..tapi macam dalam entri Yaya sebelum ni la..penah bagitau, kalau nak beli sesuatu yang bukan keperluan sangat tu Yaya xkan terus beli..sebab takut nanti kalo terus beli brg yg xberapa nak perlu ni nti brg keperluan xdpt beli..jadi Yaya simpanla uet skit2..so skrng da ckup n jadi teruslah g beli..


*dapat free gift-beg cosmetic dgn 3prodk dari Bio Essence ni..=)

Kebetulan time beli hari ni, tau ada Duta dia yang akan datang sana..roadshow dia..kt Aeon Bukit Tinggi, Klang..siapa?? Scha Alyahya dengan tunangnyer Awal Ashaari la..^o^ bile beli produk dia, akan dapat satu no. dan no tu plak bile dipanggil nanti akan dapat ambil gmbr, mntk autgrf la ape sume tu la kann(yg biasa dibuat bile jmpe artiss..;p)..then Yaya dapat peluang tu..tapi problemnyer..Yaya dtg g beli brg kat sna dalam kul 12..artis yang tengah hot n famous tu plak ada dalam kul 2-4 ptg..adesss..lama lg kot nak tunggu..


Memandangkan Yaya ni bukan jenis fanatik dengan artis (sorry, i'm not type of person that so excited when meet a famous people..huuu) jadi Yaya lepas la peluang tu...>,< xsngup nak tunggu..dahla sorng2..pastu ada nak p tempat lain lagi..ni nak kene tgu kul 2 plak..memang x r kan..promoter tu pun pelik kt Yaya sebab xnk jumpa artis..ada peluang amik gmba lg..tp Yaya ckp je la..nak cepat..xbleh nak tunggu..nk wt cmne kan..heee.. Xpela..xkesa pon..yang penting da dpt lepas antra salah satu 'wish list' Yaya..^0^ yeaa..dan harapnyer prodk ni ok la..dan ada kesannye..huuu (hrap dpt lebih cerah dari biasa..hoho)

Lagi satu nak tambah...saje2 wat cerita...;p lately ni Yaya beli bnyk eye liner la..xtaw nape..huu xde bnyk mane pon ..3 je..tapi memng kejadian ni jrng berlaku la sbb Yaya biasa beli bile eye liner tu nak abis atau da xble nk dguna lg..^,^

                                      
*Hyper Sharp Liner-Maybeline
*yg ni xde jenama..hehe..mura je beli..tapi sangat xsuke..lgsung xpakai..huu;p
*yang last ni(bru beli ri ni..hehe) waterproof eyeliner-In 2 It paling besh...suke sangat..^_^

Okla..itu saje mahu dkongsi bersama..
*saya suka purple-itu je nak bgtau..;p*

Sekian,Wassalam..=)

4 comments:

  1. yeah.. mira pon suka pakai eyeliner. nak nak lagi yg dari avon punyer..huhu

    ReplyDelete
  2. nak jumpa artis gak... boleh? hehehe

    ReplyDelete
  3. ara pun guna eyeliner maybeline tu... best an.. :D

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016