Sunday, 24 April 2011

MAKE-UP CLASS-PART2

Halloo...huhu...rajin plak aku nak say hello ni... ^O^ still remember make up class yang aku penah bagitahu sebelum ni x?? xingat?? xpe2..KLIK SINI k.... =)
:
:
:
haaaaa....hari in lah hari nya..aku pergi tadi masuk dalam tghari tadi..dalam pukul 11.30-12 tghari camtu lah...well...how's is going yea...urmm..ok kowt.. =) banyak jugak la yang aku belajar walaupon pada awalnya dia bagi briefing dalam chinese language..huhu..yela...da agak dah..aku sorang jer malay..nasib baikla juru makeup yang tolong aku tu xde memburukkan wajah ku yang memang kurang lawo ni..macam yang jadi kat make-over free hari tu..huuuu ;p kat bawah ni ade sikit pix aku lepas make up..hasil tunjuk ajar miss cikgu kecik yang ajar aku tu..hihi..
Makeup ni lebih kepada make up basic yang biase, natural dan boleh dpakai setiap hari. Means, bukan la make up untuk khusus sesuatu majlis macam diner ke...ape ke..ha! make up day la senang cakap..hoho ^o^ ;p
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
Masa make up..suasana dalam make up room tu..tengok..chinese je ade kan.. ;p

Kat sana tu untuk wat hair styling..suke sangat dapat wat hairstyle curl..sesuai dengan aku..heeee =D

Hehe..suke betul miss juru make upa yang ajar aku ni..aku cakap nk amik pix dengan dier ^o^ tq yer!!

Ok ke?? EMM..make up tu ntahla..tapi rambut..TERBAIKK!!! hahahah ;p

huhu....

Yang bawah ni plak aku amik sendiri...menggedik kejap.hoho

Untung betol orang rambut tebai mcm aku ni..huhu 

huuuu...

Jerawat memang xdpat tutop dah..adoiyai napela ko nak kua time2 macam nih! 

Dahla tu...ade banyak lagi aku amik ni tapi rase memang xyah la bagi tengok lg muak lak bile aku tengok gambor gedik perasan comel aku ni..siap lub2 lak pix atas ni..adess! whahahahaha ^o^ tolong jangan muntah k.. ;p ok daa.... bubye..


3 comments:

  1. x gedik la yaya.. sweet ada la.. len kali leh ajar org lak... =)
    ~ k.aya ~

    ReplyDelete
  2. ok la tu.. gud luck dear.. ^_^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016