Monday, 28 March 2011

MAKE OVER-PART1

Hehe saje wat title make over tu...ade kaitan pon dengan keratan iklan kat atas ni....hihi..make over yang aku dpat free of chances jer...coz my mom da brblnje sakan kt Cosway tu...make over ni under cosway la..huhu..xsabar aku nk pagi utk make over ni...al maklumlah..xpenah d make over..1st time kot...hoho..yeke??erkkk ;p xkot..lupa lak sblm ni aku pnah make up utk diner last bln Jan ari tu..hihi..tapi aku suke jugak nk cakap perkataan percuma kat tepi tu...ade free for make over,hair style,photo shoot n dier bg skali pix tu nti..hihi..suke..suke suke...!! ^o^ xcited nyer aku..skali xjdi bru taw..huhu xmawla...jd..jd...!! insyalh... =) 
so..tgu je la cmne upe aku lps d make over tu nti..aku upload pix nti klo jd p..huhu ;p (jdi3!!)

p/s: aku g dengan my superhero la...hihi...bia tgu lame...wekk ;p hoho
ok da....   

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016