Tuesday, 1 March 2011

1st day at class...



HALLLOOOOO...............!!!! ^,^
* Aku sambung blja amik kursus slma 4bulan kt Bayu Perdana,Klang (nama tempat drahsiakan.hihi..bhye wehh :p ). Actually da start 2mgu lpas tp dsebbkan ade hal2 yang tak dpat d elakkan, kami dberi 'cti' slma smgu. Dan ari ini adalah ari pertama la kan.. X blaja pe pon ari ni..kitorang cume diberitahu mengenai jawatan2 yang boleh dipohon selepas kursus ni..ade banyk jgk..tp lebih kpd program professional la kan..Macam Admin Exec., HR Exec, dan lain2...pastu adelah sikit2 aktiviti2 yang Pengurus tempat tu bagi untuk kami buat.

* Seramai 25 orang diploma n degree holder yang amik kursus ni..kebanykan orang pergi dengan kawan2 diorang. Ade jugak yang pergi sorang2..termasuklah aku..huuuuu >,< boink ckit..aku kan pendiam(kuikuikui)..jadi xbnyk ckp..ckp bile perlu jew..(ceh! ;p) 
* Borink sikit ari ni....xde pe yang blja pon..(sebab xstart lg..hihi ) aku ngan mber n kawan nyer (da jadi mber da => ) sbelah da bnyk kali nguap dah..huhu..ngantok siutt... -O- Harap sok kurang la nguap..h0h0 ^o^ !!

ok lah..sampai sini je untuk hari ini...dari YAYA..jumpe es0k...daaa  


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016