KEMPEN INFAQ RM100/BULAN SELAMA SETAHUN DI AKADEMI DARUL IFTAK

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ
اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله واصحابه وسلم
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه
10 Zulqaedah 1442H | 21 Jun 2021
#copy
#reshare

Syukur ke hadrat ilahi di atas kesempatan dan peluang yang telah diberikan untuk kita mengharungi Ramadhan 1442H yang lalu pada tahun ini. Mudah-mudahan segala amal ibadat dan kebajikan yang kita usahakan diberkati dan diterima Allah SWT.

Dikesempatan ini, kami ingin mengajak Penginfaq sekalian untuk turut serta bersama Akademi Darul Iftak dalam membangunkan Institusi Pengajian Islam yang berteraskan perjuangan ini. InsyaAllah, kami masih lagi membuka ruang dan peluang kepada Penginfaq Baharu yang ingin turut serta di dalam Kempen RM100/bulan selama 12 bulan yang akan dimanfaatkan untuk 6 tujuan utama iaitu Pembangunan seterusnya, membiayai Pendidikan, Penyelidikan dan Kebajikan para pelajar, serta menanggung kos Pengoperasian dan aktiviti Dakwah setempat.

Ayuh kita lipatgandakan amal kebajikan kita di dalam bulan mulia ini dengan menyalurkan infaq terbaik anda ke akaun atas nama Akademi Darul Iftak seperti berikut :-

MAYBANK | 5520 5980 3310
BANK ISLAM MALAYSIA | 0211 401000 7567

Jutaan terima kasih kepada semua Penginfaq ADI yang secara konsisten menyokong dan komited dengan kempen infaq RM100 sebulan selama setahun.

Pihak kami sangat mengharapkan agar sillaturrahim kita berkekalan serta segala amal kita di dalam Ramadhan Al-Mubarak ini diterima Allah SWT.

Sekian.
---
Sebarang pertanyaan berkenaan infaq RM100/bulan selama 12 bulan boleh berhubung terus dengan Admin melalui link (http://wasap.my/60138152060)

Daripada Abu Hurairah Radhiallahu ‘Anhu katanya,, Rasulullah SAW telah bersabda : 

Jika anak Adam meninggal, maka amalnya terputus kecuali dari tiga perkara, sedekah jariyah (wakaf), ilmu yang bermanfaat, dan anak soleh yang berdoa kepadanya.”
(HR Muslim)

*Pesanan : untuk makluman, disini Yaya ambil info 👆 daripada FB Official Ustaz Wadi Annuar dan Yaya juga mengikuti telegram Ustaz WA di SINI . Dan entri ini adalah sekadar perkongsian terbuka bagi sesiapa yang mahu merebut pahala bersedekah. =)


Post a Comment

0 Comments