PROSEDUR PERKAHWINAN

Assalammualaikum wbt
#sajakongsi

Tepek kat blog pula la. Asyik tepek kat IG je . At least yang search guna laman web ni bole tengok sama kan.
Ehem..usha dulu. Tengok apa yang patut dibuat.hehe. Yang dah melalui tu, ada tips @ cadangan jangan kritikan dahla haha. Dah kenapa nak kritik Yaya nak mendirikan masjid pula kan..ececeh =p

Doakan yang baik-baik ye. Aamiin. InsyaAllah ^_^

Post a comment

10 Comments

  1. Rukun nikah ada sikit je tapi prosedur kahwin agak bnyk..karenah birokrasi ni perlu dikurangkan supaya mudah org nk dirikan masjid

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan..btul tu..lain nau dlm drama slalu tgok tu.sng je dorang kawen lol ^o^ haha

      Delete
  2. dlu akk pun same juga yaya...
    semoga dipermudahkan semuanya yaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin. biasala.nak xnk kena hadap kan..huhu

      Delete
  3. senang je nak kawen. tp lepas kawen tu yg berat. hehe

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. InsyaAllah. kalau panjang jodohnya. doakan ye ^_^

      Delete