Thursday, 7 July 2016

SALAM AIDILFITRI 1437H

Assalammualaikum w.b.t.

Alhamdulillah. Ramadhan telah berlalu. Selamat kita menjalani ibadah puasa selama sebulan. Samada kita telah manfaat waktu yang ada dengan secukupnya dengan sedaya upaya melakukan amal ibadah semampunya, atau waktu yang telah pergi ni, berlalu dengan perkara yang sia-sia. Semua itu sudah tidak usah lagi kita tangisi lagi. Apa yang kita boleh lakukan adalah berdoa dan berharap, segala amal ibadah yang telah kita lakukan, diterima ALLAH SWT. Aminn. InsyaAllah. Mudah-mudahan. Moga kita dipanjangkan umur untuk dapat bertemu dengan ramadhan yang akan datang. Amin.

Di hari raya yang kedua ni lah baru ada sedikit kesempatan Yaya nak update blog ni. Eh, takda sedikit, banyak kot waktu yang ada ni..huhu Yela, raya pertama je berjalan, masuk raya kedua dan seterusnya duduk kat rumah je. Pergi rumah sedara pon satu dua yang dekat, yang 'available'. Yela, ada sesetengah tu tahun ni pergi beraya kampung wife/husband dorang,kan. Pepaham je la..kite yang SINGLE ni je la yang dok melepek kat uma sampai tak tahu nak wat ape..*eh.tetibe!* =p

Macamana raya korang so far ni? syiok? untonglaaa beraya dengan ORANG TERSAYANG..Alhamdulillah. Yaya tumpang heppi yer! =D Takda idea tetibe nak taiip panjang-panjang ni. Nak cerita pasal Yaya nye raya, hmmmm macam xde yang menarik untuk dikongsi. Lebih banyak duka berbanding suka kot.ahhahah xpe. Tak penting pasal Yaya. Biar sendiri yang tahu. Yang penting kat luar, dengan orang kita CHILL, HAPPY sokmo dehhh! ^o^ 

Yaya sebenarnya jarang update and blogwalking bukan sebab apa tapi sebab WIFI kat rumah ni yang macam hareeee..urgh. Sakit hati den >,< Kengkadang je ok..ada waktu2 dia..macam waktu maghrib cenggini (waktu Yaya update entri ni)..ok la..pastu KO balik.ni bila time OK baru ada mood nak update entri and blogwalking. Nak tengok update entri korang dengan gambar raya korang. Meh share link kat Yaya..InsyaAllah, line ok Yaya terjah sensorang..cuci mate tengok gambau raya sakan korang..hehe..pada yang baru FOLLOW ttu, SALAM PERKENALAN dari Yaya, ye..dan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua BLOGGER dan PEMBACA BLOG. Moga raya kome tahun ni lebih BERMAKNA dan MERIAH.. ^_^
Sekian, Wassalam.. =)

11 comments:

  1. Salam Cik yaya ... Salam perkenalan . Selamat hari raya maaf zahir dan batin jugak . Samalah . Nia pun raya kedua nie baru ada kesempatan update entry . Hihihihi . Jemput lah singgah , follow , comment dk ruang blog nia yg tak seberapa tue . =) ... Salam perkenalan .

    http://lanadia-nia.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. WSLM CIK NADIAH..
      SLM PKENALAN JUGA =)

      Delete
  2. Selamat Hari Raya Yaya!
    My raya story: Hailaaaa #duitraya~~

    http://ainulaqma.blogspot.my/2016/07/duit-raya.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya Yayaa, semoga berbahagia di hari raya ini hendaknya. :-)

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya Yayaa, semoga berbahagia di hari raya ini hendaknya. :-)

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya., maaf zahir batin

    ReplyDelete
  6. singgah beraya kt sini ^^

    panjang jgak yaya update, hikk...

    ReplyDelete
  7. singgah beraya kt sini ^^

    panjang jgak yaya update, hikk...

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016