Tuesday, 8 March 2016

BLOGWALKING SEGMENT BY KASIHJUJU.COM

Assalammualaikum w.b.t.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

Salam perkenalan in advance dari Yaya ye.. ^_^
Sekian,Wassalam =)

21 comments:

  1. singgah BW..
    http://www.kennymerligal.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju-com.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..salam perkenalan juga dari akak

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  4. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  5. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah..
    Blogwalking dari segmen yang sama...
    Semoga Berjaya...

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  7. bw ya.. dr segment yg sama..

    http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    thanks..

    ReplyDelete
  8. Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum
    Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

    Kalau sudi singgah lah tempat kita

    http://dazzlingyana.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumsalam wbt
      baikk..yaya terjah sat g ^o^

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016