Monday, 10 August 2015

MAJLIS SILATURRAHIM SKSB 69-74

Assalammualaikum w.b.t.

Still dalam mood raya ke korang...? ^,^ Kalau tanya Yaya,emmm xtau la..macam ye,macam xde dah...haha tapi yang penting kat rumah still banyak kuih raya lagi ^o^ Lepas Hari Raya Haji ni nanti pun belum tentu dah habis kuih tu... =p Korang jemputlah mai rumah beraya walaupun raya dah habis, boleh tolong habiskan kuih raya kat rumah Yaya tu.heheh =D

Yaya jarang update coz xbanyak peristiwa menarik berlaku setiap hari, kalau ada pun xboleh nak share..haha (eh kata sharing is caringgg??huuu not all story can be share,ritee ;p) Ok back to future title. Hari ni teman Ibu Yaya pergi Majlis Reunion dia kat Meru,Klang.hehe boleh x?? Mak nye reunion anak2 sebok ikot..haha eh actually memang disuruh pergi dengan sefamili ok. tengok BANNER bawah ni.......

Untuk bekas pelajar SERTA KELUARGA...ok
hehe... ^o^


1st time iuollss pergi Majlis Reunion sekolah..sebab  sekolah / kelas Yaya xde pon buat lagi Majlis Reunion,kalau ada pon just perjumpaan kecil rakan-rakan yang rapat je..*tetibe rindu kat member sekolah dulu walaupon xrapat dengan dorang... haha

This is my 'IBU' heee 
Puan Rusmawati Bt. Yunus 
^o^
(TQ Abam photographer tolong amikkan picture KAMI ^_^)

FULLHOUSE suda..yang ramai orang bawak famly lor..sebab tu sampai xcukop tempat ahaha

Tapi takpa..asalkan ada kerusi..takda masalah..haha
lehh mcm xbiasa lak dok mkn xde meja, pastu amik extra kerusi 
letak la makanan atas tu ganti meja kannnn hehe.. ^o^

Macam-macam makanan ada...tapi of course kebanyakan nye makanan khas dihari raya,kan..da macam Open house pon ada da tengok..eh, sekali la kot kan..

KUIH @ KEK BATIK!
Makan ni je.. ^,^
myyy fevret..ngeeee terjumpa ni di suatu sudut,terus ambil sepinggan habiskan sensorang..lol
wahahaahah giler 'antu' kuih batik ni..(padahal boleh je buat sendiri...heeee=D)

Acaner nak cukop tempat lau cenggini..huhu
1 orang bawak family sampai 4-5 orang..haha 
Apapun ramai baru meriah kann aslkan cukop makan...^o^

Sekarang apa2 Majlis memang xsah kalau xda #kambinggolek @ panggang ni.. =D
Dapat jugak la merasa sedikit..ok la..so-so... lol =p

With my mum only my sister and her daughter...
and of course includingg 
ME! ^,^
DAK COMOT!
huhu #adaakukesah =p
Okeyh! Itu sahaja...yang Yaya sempat amik..kalau ada lagi dapat pic lain Yaya update..haha 

Lagi satu nk habaq...yang ni xde kena mengena dengan cerite REUNION my mum ni.. Just nak tanya..korang pernah jupe boy @ guy yang minat BACA NOVEL?? yup.memang ada but sangattt jarang untuk ditemui..n latest ni jumpe one boy ni err or guy..hehe yang SANGAT minat baca novel....

INTRODUCE... EN.IZZWAN

Heee giler kentang.! Yaya minat baca novel time sekolah je la..pastu dah THROWBACK, hilang minat dengan novel..sangat KLISE jalan cerita..bowink..huuu =_=" ples bring new idea weyhh! >p haha Anyway, EN.IZZ is one of da blogger to0..but i guess he's not so active haha EN.IZZ...bila nak aktif balik?? Awak tahu kan LAST ENTRY awak bila???.." 
>> BLOG EN.IZZ <<
lol ^o^

It's Ok xpe..maybe need some mooooreee timee kan..huhu...kite tunggu je la ye =p
Sekian,Wassalam.. =)

8 comments:

  1. Nampak meriah je majlis tu. Seronoknya, beraya sekaligus reunion. Hehehe

    ReplyDelete
  2. kek batik kesukaan akak juga...sedap...terasa2 kepekatan milo tu...

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Raya sakan ko yaaaah...huhuu

    ReplyDelete
  4. baru je buat kek batik 2 3 hari lepas. hehehe!
    samalah kita yaya, dah xsuka baca novel sebab jalan cerita klisye sangattt!

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016