Wednesday, 8 July 2015

KAD RAYA : KAMU TETAP PILIHAN HATIKU...!

Assalammualaikum w.b.t.

Yeaa..dapat KAD RAYA..dari kawan blogger TERUNA & DARA ni..ahaks! Thanks a lot... Adei sekarang kad raya nak kena mintak tau..hahah except to En.Caliph @ Irwan, tq masih ingat Yaya..hiks! >,<


Rasanya tahun ni 2 kad ni je la ada daapt...haha ko bajet ramai orang nak bagi kat ko ke Yaya??memang x r..haha sebab? ko pun xde bagi kat orang.. =p adesss.. xsempat nk prepare lorr..huuuu sowi..mayb sempat buat yg DIGITAL kad raya nye la..heeee =D

Anyway, hari ni da masuk pose ke 21..Alhamdulillah..masih dberi kesempatan untuk sampai ke hari ni..harap dipnjngkan umur untuk sampai ke penghujung..sayunk Yaya semua, masa xlama lagi dah ni..j0m sama2 kita BERLUMBA tambah amal IBADAH..ye..same2 kita perbaiki diri,sama2 kita buat kebaikan..ubah diri agar menjadi lebih baik dari sebelum ni.. ^_^ 

SENTIASA INGAT MENGINGATKAN.... =)
Sekian,Wassalam =)

5 comments:

  1. Tahun ni takde kad raya. Hehe.
    Sendiri pun tak menyempat nk bg kad raya kt or. Huhu

    ReplyDelete
  2. best nye yaya dapat kad raya.. kite dah lama xdpt kad raya tau...

    ReplyDelete
  3. wah kad raya... hehe...boleh gantung kat dinding rumah nanti =)

    ReplyDelete
  4. wah kad raya... hehe...boleh gantung kat dinding rumah nanti =)

    ReplyDelete
  5. no problemo, yaya..
    klau ada rezki next year awk dapat kad raya lagi..
    insyaAllah ^^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016