Sunday, 26 April 2015

QUICK ENTRY : LAST SATURDAY NITE

Assalammualaikum w.b.t.

Cian plak tengok blog xde apa entri terbaru..huhu..ni pun cincai je la..boring nye citer =p Semalam (25 April)..supposed sabtu cuti memang xda kerja tapi disebabkan office nak kena pindah dengan secara mengejut, so,terpaksa jugak la mai hari sabtu kemas2 barang sikit dan buat apa yang perlu..xde pindah jauh mana pun, pindah sebelah building je..sebab tuan tanah kedaung nak balik 'kawasan' yang dia sewakan. Panjang pula kalo nak cerita..huhu abaikan.
Keadaan office lama..sangat messy coz 'tuan umah' betul2 nak tempat tu VERY CLEAR...dengan lantai, lampu, aircond semua kena cabut..huuuuu
Tempat duduk lama kena la snap kan..kenangan..harharhar.. kenangan la sangaattt ^o^
Ok..sekarang dah kt new place..but still messy dengan kerusi xde lagi, sampah belakang desktop (bole la plak =_=") heeee
Still messy.. Actually ni bukan office baru..lama dah cuma sebab ada saiz issue, tu yang department Yaya ditempatkan building lain..huhu sekarang dah pindah balik masuk sini,macam sardin la nampak gayanyer... 

Dari jam 11 lebih pagi sampai petang dalam jam 4lebih kat office..pastu tengok langit dah gelap, Yaya balik la sebab naik motor pergi sana. Paham2 la lau naik moto time hujan ni..nak tunggu reda macam lama sangat la pula..apepun redah je ujan yang tengah lebat..hujan je pun..air,,bukan batu,ye x?? apedehal...=p

Then, malam tu ada planning dengan member office nak pergi diner kat luar, sesaja nak spend time..1st time tuuu =D Tempat yang dituju adalah seperti gambar dibawah ni...heeee 
Restoran Tupai2..
Tau kan kat mana kalau area Shah Alam ni..? kat sek.13 la..=D

Ni je menu pilihan Yaya..Fillet fish with Thai style kot nama nye..hmm Yaya xmakan nasi so,pass kat member je nasi tu..wahahah ^o^ rasa ikan boleh tahan rasa cuma pedas..nampak banyak sangat cili padi disitu..huhu ada member lain order lamb cop lau xsilap..emm rase agak kureng..supposed kalau grilled daging sedap n empuk tapi xtau nape rase macam da lama..means keras@garing..huuu emm

Agak lama kitorang berborak lepak2, chill kat restoran tu..Dari meja penuh orang sampai tinggal bape kerat je..haha sudahnya kitorang decide pindah sambung chill kat tempat lain plak.haha boleh takk?? =D
Pergi dekat2 jjugak..area xtrem park tu..at Burger King..memula lepak dalam restoran..tapi disebabkan malam tu kami sedikit hyperactive so,pindah ke luar restoran..baru 'aman' sikit..hahaha melampau ok.. =p

Dari jam 11 sampai kul 1 kitorang dok situ..haha xingat nak balik! =p restoran tutup lampu baru kitorang gerak.. Anyway, next plan to chill again still on the process kan..yang penting next plan ni mayb lebih better..ngeeee..xsabar plak..yela, bukan selalu dapat lepak chill cenggini sampai pagi.. lol ^o^

To be continuee....
Sekian,Wassalam =D

p/s: on da way balik family da kol tanye kat mana..huhu =p adesssss

12 comments:

  1. Assalamualaikum..

    Al hamdulillah. Walau banyak kerja kena buat sbb pindah office tapi cik yaya tetap steady...respek laa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam wbt..
      hehe Alhamdulillah.. =D

      Delete
  2. sskali ubah angin ok gak kan., huhu

    ReplyDelete
  3. amboi kemain panjang entry dia..hahha

    ReplyDelete
  4. yaya kerja apa? xpelah saiz kecik blh mengeratkan ukhuwah. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. keje kuli je cik thirah..huhu
      yola..erat sgt ukhwahnyer..hihi

      Delete
  5. seksyen 13 and extreme park, tempat lepak time lunch hour tu. haha. tapi tak pernah plak pegi tupai2. g pak li kat depan tu je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tupai2 ni xtau buka time lunch hour or x..heeee

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016