Sunday, 19 April 2015

PREPAID RELOAD MURAH DI 11STREET.MY!

Assalammualaikum w.b.t.

Disaat semua harga barang tengah naik mendadak termasuklah PREPAID RELOAD!, tidak kusangka masih ada lagi barang yang murahhh!! ngeh ngeh ngeh ^o^

Sebelum ni Yaya selalu topup guna CIMB Clicks je (semua hanya dihujung jari anda...=p), tapi disebabkan acct CIMB tu jadi tempat Yaya bayar shopping online..hehehe jadi bila sampai time urgent nak topup tetibe uet dalam CIMB acct tidak mencukupi untuk topup..huhu >,< So, ada sedikit wang ditangan, jadi terpaksa jugalah menggagahkan diri pergi ke kedai untuk topup secara 'manual' ^,^

Terkejut giler Yaya (actually xdela sangat..saje wat gimik ^o^) bila ada tambahan $$ dibelakang nombor RM10 tuuuu..adess ingatkan tak kena, rupanya topup pun ada juga..alahaiiiiii... =_= dah terdesak, bayo je la kan..nak guna kredit..

Tapi lately ni, Yaya try buka 1 laman sesawang ni yang di'promot' oleh HOO 1 tempat kerja dengan Yaya..hehe..dia bagi link so apalagi, Yaya ni boleh dikira 'kaki shopping online' juga,terus buka laman sesawang tu...nak tau laman sesawang apa?

hmmm boleh tahan juga la stuff2 dia dalam laman tu. Biasala kan, online shopping..tapi itu bukan kisah yang Yaya nak citer. The story is dalam laman sesawang tu ada jual prepaid reload jugak! Dan lagi menariknya prepaid reload tu tengah SALEE weyhhhhh!! haaaahaha Cuba teka berapa harga prepaid tu bila SALE??
Suka x? suka x? suka x? heehehe 
Yaya shock giler masa tengok topup rm10 jadi RM6++ jeee..apalagi terus BUY la..heheh nasib baik la baki acct dalam CIMB Click cukup lagi..Alhamdulillah..dapat juga topup..bukan RM10 tapi RM10.60 ok!!! dia bagi reload dengan GST sekali..wahahaah..memang syiokk r..xcaya Yaya topup? tengok bukit pembelian..hehe =p

Seeee..Yaya just pay RM6.36 jeee ok..! berganda2 jimat lau nak dibandingkan topup kat kedai yang kena RM10.60! choioii!! =_=

Bila heboh kat member, dia pon nak jugak...haha ^o^ good choice dear...
So, lepas heboh kat member sekarang Yaya nak heboh kat korang plak la...hehe..sesiapa yang nak reload korang nyer hp boleh try lawati laman sesawang berikut ye....ahaks! =D tapi yang penting kena ada account dalam talian la ye..or card credit..haha

Berita baru Yaya tahu..Prepaid Reload untuk Maxis RM10 dah SUSPENDED! ahaks! maybe ramai sangat nakk kann =D

p/s: kalau xjumpa,korang try g kat kotak search tu taip 'prepaid' ok! ^,^ xtau dia sale sampai bila..hoho ^o^

Sekian,Wassalam..=)

17 comments:

  1. pehhh bestnyaaa... kene try ni xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good sharing, to help shoppers save more, and at the same time enjoy a secure shopping experience, 11street or 11street.my would like to share some essential tips for all online shoppers, see detail at:
      http://kidbuxblog.com/shopping-smart-with-11street-my





      Best Regards,
      Your best Split Queen Box Springs or split queen box spring selection.

      Delete
  2. wah., bgus nih., next reload leh try., huhu

    ReplyDelete
  3. amboi murahnya...boleh dipercayai ke ni yaya

    ReplyDelete
  4. perghhh!!!! kena ajak adik2 beli sekali ni. hoho! thanx yaya. hehe

    p/s~biskut marie tu tira tak pasti berapa gram. selalu ambik 1 paket yg dah dijual kat supermarket je. tp memang cukup

    ReplyDelete
  5. nice entry. jom singgah blog say ye

    ReplyDelete
  6. Terlepas offer top up semurah tu. Sekarang offer harga dengan GST cuma dapat pulangan dalam bentuk kredit yang boleh guna untuk next purchase

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tu la..da xde offer da skrg >,<

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016