Monday, 13 April 2015

PLAYBOY FRAGRANCE NEW BODY MIST!

Assalammualaikum w.b.t.
 ~ Playboy 'Play It Chic' ~
(purple my fevret kaler..ngeeee =D)

Saja nak buat bahan entri hari ni..hehe Baru je beli Body Mist ni. Sangat wangi and l0ve it very much! Ada lagi wangian lain. Macam nak beli semua je..hehe
Anyway Yaya bukan pengguna baru 'Playboy' Brand ni. Before this dah grab 1 macam kat bawah ni. Lama beli then latest ni je baru habis. Almaklumlah, perfume wangi cenggini memang sayang nak guna hari2 hahaah. Dalam seminggu tu adalah dalam 2x je guna..huhu
Playboy 'Play It Spicy'

Baru 1st time menjengah ke website Playboy Fragrance Malaysia ni..da banyak rupenyer produk dia. Ada losyen la, untuk mandi pun ada..wahh tapi macam xperasan je ada kat kedai..selalu perasan perfume dia je..heee kena buka mata besau2 next time. Nak beli pula losyen n gel mandi dier..mesti lagi best.. ^o^

Ada yang pernah guna perfume Playboy ni x..?

p/s:nama brand pon cam malu nak disebut..hahahaha

Sekian,Wassalam =)

14 comments:

  1. Ingatkan brand playboy ni utk laki je.. haha...

    ReplyDelete
  2. wangi ek.. ok nanti boleh try beli jugak...=D

    ReplyDelete
  3. Waahh!!! Saya tahu playboy ada tshirt je...lepas ni boleh try perfumes lak...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha?ade tshirt ke?huhu xtau pon ^o^

      Delete
  4. rindunya yaya...lama tak blogwalking sini...sorry bz sangat

    ReplyDelete
  5. Pernah hadiahkan adik dulu tapi tak ingat la pulak bau dia best ke tak, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu..?wah bpe lame dah tu..hehe

      Delete
  6. tak pernah try pulak. tp macam best.

    ReplyDelete
  7. klau brand ni sy x minat nk beli, hikk...

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016