Sunday, 22 March 2015

FREE GIFT DAY YAYA

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni pepagi time hari cuti Sabtu dengan Ahad Yaya biasa g jogging kat Taman Tasik Shah Alam. Memang dah start mula amalkan gaya hidup sihat sejak dari tahun lepas lagi. Boleh 'throwback' semual entri sebelum ni kat SINI.

Ada kesan ke bila start jog ni..? Of course la ada..badan lebih sihat..hehe. Selain tu, otot-otot badan sudah mula terbina..haha tapi serius ok. memang feel much better, more healthy lepas amalkan jogging 2-3x seminggu ni.

Anyway, hari ni jog cam biasa, tapi sebelum balik tu tetibe ternampak 1 kiosk kecil yang dorang buka kat taman tu. Kiosk minuman 'REVIVE'. memula Yaya cam malas nak pergi tengok 'what's goin on' kat sana, ada ternampak beberapa orang yang singgah pastu ada dapat botol air 'REVIVE' plak..tapi dengan muka xda perasaan pergi la dedekat tengok apa yang berlaku disana..hehe

Apple flavor..nyummy..dapnyer...^,^

Rupanya dorang tengah buat survey je..dorang ada suh dowload applikasi kat hp, tapi Yaya terus terang kata hp biasa, xcanggih,xde smua benda tu untuk dowload bagai..haha pastu dorang kata, xpe, boleh isi borang survey je..so, Yaya pun isi je lah then dapat juga FREE GIFT ni..hehe..i uollss,benda FREE memang sangat TERUJA ^o^

Lepas tu, time tengahari g buat treatment pula dekat 'Medicurve' . Treament apa..? Yaya buat slimming treatment.hahahahaha. Biasalah kan orang banyak lemak kat badan..kena buat treatment sket =p Dapat lagi FREE GIFT kat sana.. Sebab actually semalam (21st March) dorng nye anniversary. Ada jemput Yaya tapi Yaya xmai..huu mana nak mai,segan tengok ramai chinese je. Yaya pula malay sorang, nak ajak member semua bz benauu. nak wat cane kan..huuu
Pen yang sungguh unik + cantik... ^_^

Best tau sini..dorang wat facial treatment pun ok..Yaya baru lepas 'SIGN UP' untuk buat facial treatment. Facial treatment ni elok buat sebulan sekali je.  So, Yaya pon ok je la sign up tu. Tak salah rasanya korban sikit uet untuk jaga nikmat + anugerah yang ALLAH dah bagi ni kan..tanda hargai =) 

1st trial buat, dorang buat 'gotong-royong' kat muka..huhu memang sakit giler muka,smpai nangis. Mana xsakit, last wat facial treatment 2-3 tahun lepas, patut pun muka banyak jerawat, basuh muka xbersih, bnyak yang tersumbat..huhu tapi Alhamdulillah lepas wat treatment kat MEDICURVE tu ,then dorang nasihat sikit nak jga muka camne,sekarang ok sikit. Jerawat kurang dah. Lagi, dorang advice untuk kulit macam Yaya ni, elok guna pembersih muka jenis 'Cleansing Milk'..Biar lembab sentiasa. Jangan sampai kering. So, sekarang Yaya guna jenis cleansing milk laa..

Ada yang nak try buat..? boleh tengok laman FB MEDICURVE ni..senang..tengok apa promosi yang ada.. Kalau kat area Klang, MEDICURVE ni ada di Bandar Baru Klang, ye. Dekat je dengan Aeon Bukit Raja tu. ok. Itu je nak update.

Sekian,Wassalam =)

6 comments:

  1. nampkanya hari bertuah yaya lah kan, asyik dapat free gift jew. tapi saya setuju yg FREE gift mmg best & teruja.. hahahaha.. benda free semua best.hahahha\\\\\\\\

    ReplyDelete
  2. murah rezeki. hikhik

    oh sy lg suka exercise turun naik tangga. jogging ke lari ke tak suka. tp kalau jalan je nak lah.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Betul apa yang dikata..."Tak salah rasanya korban sikit uet untuk jaga nikmat + anugerah yang ALLAH dah bagi ni kan..tanda hargai"

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016