Monday, 9 February 2015

QUICK ENTRY : CHEAT DAY!

Assalammualaikum wbt

Taip entri memalam di waktu yang sangat penat + mengantuk telah memaksa saya untuk menaip kisah entri ini menjadi ringkas walaupun banyak yang nak dikongsi cerita..huhu (entri ditaip tengah malam, tapi publish entri ni hari ini..heee )

1st time Yaya drive sendiri pergi Sunway Pyramid (SP) ni sensorang..selalu sebelum ni pergi berteman..huuu
Nasib baikla da usha tanya member Yaya dulu sebelum nak datang SP ni. Yela risau juga sesat kemana-mana,kan..dah la xbiasa kat sini, masuk lif pun xjumpa floor mana nak keluar@turun..eh yang ni bukan Yaya sorang je, ada lagi yang satu lif dengan Yaya pon dorang sesat..hahahaah ada 'kawan' nampaknya Yaya ^o^ Sudahnya keluar lif pergi tempat 'manual' turun guna eskulator (betul ke ejaan?hehe=p) je..senang!

Suasana diruang legar..biasalah. Semua mall rasanya ada kan..nak musim tahun baru cina ni.. 

Sebenarnya tujuan Yaya datang ke SP tu bukan sesaja tapi nak jumpa some0ne....ngeee BOYFRIEND? dok ehhh!! Tapi GIRLFRIEND..haha
This is my lalink...Yaya mai masa dia tengah kerja..yup..! Ini pun dia tengah layan customer yang datang inquiry..Yaya curi snap sikit..hehe. I'm sorry yunk. Kacau awak masa kerja >,< rindu nye pasal + lama sangat xjumpa awak..huuu

Lepas tu kami sempat lunch sesama...then lepas tu jenjalan kejap..hehe suka hati awak je kan keluar masa kerja =p 

Masa Yaya sampai kat SP ni Yaya terperasan 1 kiosk makanan ni..
HOUSE OF MINI..
Sebelum ni pergi xperasan pun ada..baru lagi kot..eh jap.Last Yaya pergi sini tahun lepas..hehe..kira baru la jugak tu kan..lama dah cari dessert ni..kat I-City Shah Alam dulu ada tapi dah xda plak sekarang, xtau mana area terdekat lagi ada..dah alang pergi SP ni ternampak plak, ditakdirkan masa ni dia buat HAPPY HOUR..beli 12pcs just only RM10! so apalagi borong 2set laa..hehe then belanja sikit kat lalink Yaya tu sekali..dia kata pun xpernah lagi merasa..samala dengan Yaya..hehe

Mini cup cake..
Mini doughnuts..
Semua Yaya amik 12pcs serba 1..hehe untungla sedap..lau x....haha 

Hasil belian...
NYUMMY! comei sangat! ^,^
Agak2 korang Yaya ke makan semua ni?? ^o^ 
memang takkk laaa! Amik sket 4 cup cake n 4 donut, balance bagi famly Yaya..=)

Sampai sini saja..not much to story..masa pendek..Yaya pun xberani nak lelama kat sana. Almaklumlah drive sensorang..kalau ada orang bawa takpela juga..heee



Meet up after almost 2years not meet..oh meee..sangat rindu kamoo tau xx??
Awak semakin shanteq + cumil la ^,^
Thanks 4 today yunk..awak dah buat diet saya out hari ni..terlalu banyak kalori diambil hari ni..huuu nak nanges saya.. >,< tapi xpe..will cover back..anggap hari ni as my CHEATING DAY je larhh..huhu..
Anyway, will mish euuu n for sure will see u again...^_^
Thanks 4 reading..
Sekian,Wassalam.. =)

12 comments:

  1. tempat jem kan sunway piramid tu huhu...

    ReplyDelete
  2. Ohh ingat g dating dengan boyfren..girlfren gupenye hehe

    ReplyDelete
  3. cantik korang berdua :)

    salam perkenalan dari nana & jemput ke blog nana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. =)
      salam pkenalan.hi nana ^_^

      Delete
  4. sedap tak donnut n cup cake tu.. nampak mmg sangat2 menarik la..

    ReplyDelete
  5. hai yaya. salam perkenalan :)
    http://strawberrykebun.blogspot.com/

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016