Wednesday, 24 December 2014

QUICK ENTRY : HELP - EDIT LAYOUT BLOG!

Assalammualaikum w.b.t.

Nak minta tolong korang kalau sesiapa tahu macamana nak edit layout/template blog kalau jadi macam ni..



Wuuu,, >,< xtau nak buat camana lagi. Dah edit tukar layout banyak kali but still statik macam tu layout blog Yaya...nak minta 'Tukang edit blog' dorang semua busy...korang ada kenal sesiapa lagi 'Tukang edit blog' yang kurang busy untuk tolong Yaya tak? huhu or ada solution lain,plez...Yaya xsuka layout blog yang macam ni..susah nak promot produk...ngeeeee =p

Tolong sesangat kalau sesiapa tahu beritahu Yaya tau. Thanks sangat! ^_^

Sekian,Wassalam. =)

2 comments:

  1. dah ubah layout template tapi sama jugak? eh?

    ReplyDelete
  2. ye..tu la..xphm..ni pon nth cmne nth..
    main copy paste templte yg ade..

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016