Sunday, 23 November 2014

QUICK ENTRY - KARNIVAL PERDANA,SHAH ALAM

Assalammualaikum w.b.t.

Apa khabar kengkawan blogger Yaya sekalian? Harap sihat2 belaka.. ^_^ aminn Maaf, lau ada yang perasan komen2 kat entri sebelum ni Yaya xsempat nak publish..huhu kerana kekurangan masa, ni update entri pon tengah memalam ni..jap je. Just nak beritahu KARNIVAL PERDANA yang sedang berlangsung di Shah Alam. Karnival ni kerjasama antara Sek.Keb Raja Uda dengan MBSA Shah Alam. Ada ceramah..dan penceramahnya adalah Ustaz Kazim Elias.. ^_^ sukanya..InsyaAllah kalau tiada aral hari ni (Ahad-23 Nov.2014) beliau akan hadir ke karnival..

Karnival ni berlangsung 2hari sahaja..22-23 November 2014. Actually, Yaya ada tolong member berniaga sekali kat sini. Jadi, nak promosi sedikit ni..hehe dan amat mengalu-alukan kedatangan kengkawan semua yang tinggal area Klang-Shah Alam untuk datang ke kernival ni..bawa sekali anak or adik2 mesti dorang suka, bnyk aktiviti menarik kat sini..


Ramai bebudak suka main ROLLER BLADE upenya...ngeee..Yaya pon teringin.tapi malu ;p

Macam2 ada... =)
Sebelah gerai Yaya ada 2 gerai...jual tudung, baju, (cantik2 tau!)
doorgift (kek coklat sedap nyerrr)..susu kambing pun ada jual..^_^
Tudung dia cantik2..serius!
Kalau nak beli tudung, baju boleh klik FB dia kat ---> BELLABLOSSOM
Kalau nak cari kek untuk doorgift boleh klik sini pula ---> NAJIB'S BAKERY
Info: 1 bekas ni cuma RM3.50 JE dan RM10 untuk 3bekas. Najib's Bakery ni ada juga buat free delivery ke office dan rumah untuk area Klang-Shah Alam setiap hari KHAMIS sahaja tau. Nak tau lebih lanjut boleh hubungi NAJIB'S BAKERY ni ok! ^_^  
 Ni la gerai jualan Yaya..eh bukan Yaya tuan punya gerai..Yaya tolong kawan je..hehe BEG!
Murah and cantik2 ok...xcaya boleh dtang tengok..(pastu kena beli! haha) yeee...
Harga antara RM10-35 SAHAJA...beg untuk wanita sahaja..dan untuk kanan-kanak.Harap maklum =)

Itu sahaja sempat amik..nanti Yaya update lagi..sesiapa yang tinggal area Klang-Shah Alam jum la mai.^_^ banyak gerai jualan..aktiviti menarik untuk anak2..bawak semua kengkawan or family ok..lokasi adalah di Seksyen 9 Shah Alam. Di dataran berhampiran dengan Masjid Negeri, Perpustakaan Shah Alam..nanti lau mai boleh jumpe Yaya..eh macam la retis plak kan..haha..lau perasan Yaya tegur la ye.. ;p kita berkenal-kenalan ^,^

Sekian,Wassalam =)

p/s: yaya pon ada barang pre-loved item nak juai tapi xda tempat, lau juai kat blog ni agak2 ada orang beli tak?huhu *semak je kat umah banyak sangat barang.. =<*

18 comments:

  1. Salam alaik... Alorhhhhhhhh....In balik Shah Alam minggu depan. Huhuhu rugiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..
      huu xpe..xde jodoh lagi ler tu.. ^,^

      Delete
  2. Seronok jgk lau dapat berniaga nih..huhu..kirenya arini last day la kan.

    ReplyDelete
  3. cantik-cantik la beg tu yaya,....kalau dekat memang dah terjah :)

    ReplyDelete
  4. salam yaya,

    yang beg tu xde jual online ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..
      mbr yaya tu ada jual online tp kurang sikit..nti nak suh dia amik pic bg kat yaya..bleh jgk tolong jualkan online kan..umm

      Delete
  5. Thanks for sharing...dah add FB Bellablossom :)

    ReplyDelete
  6. alamak dah terlepas lah pulak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu tu la...
      silapnya kernival tu kurang PUBLISITI..xramai yang tau pun =/

      Delete
  7. kek coklat 2 nampak sedap sgt..berapa harga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap pon..1-rm3.5 dia jual..lau 3-rm10 ^_^
      ada buat penghantaran ke office @ rumah area klang n shah alam beshh! ^,^

      Delete
  8. Alamak lambat buka blog yaya la.. sorry huhuhu.. kalau tak boleh terjah hujung2 weekend tak buat apa :D

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016