Thursday, 13 November 2014

ATAS PERMINTAAN...

Assalammualaikum w.b.t.

Lama xupdate entri aihh..berhabuk dah..fuh..fuh.. (tiup sikit bagi ilang habuk..huhu) alasan yang sama diberi setiap kali nampak cam sonyap je, ..hehe..derr tokeyh jual pisang pon ada masa nak update, ni kan pla Yaya yang bukan tokeyh..haha. Ok dah. membebel plak..ada orang kesah ke lau Yaya xupdate entri..cam xde jek.pasan sungguh..huh!

Saja nak update sikit jek..cer tengok pic kat bawah ni sat






Semua kek@kuih batik....dah macam menjual plak Yaya ni hehe..dibuat atas permintaan seorang rakan EX-OFFICE Yaya sebelum ni..huhu xtau la kenapa nak sangat sampai banyak kali call hp Yaya. Tapi Yaya xdapat nak angkat coz tengah kerja
+xde masa nak tengok hp pun..mengidam kot dia..^o^ kali ni je bagi free tau..next time bayo ok,kawan! haha ;p 

Antara kuih kegemaran family Yaya..memang dah xde nak beli nyer..lau nak buat..lagi jimat, lagi puas hati..! dah tu boleh tambah macam2 perisa.. ngeeeeee =D 


Boleh klik ye lau sesiapa nak resepi..ni antara resepi yang paling laris.. ^_^
Sekian, Wassalam =)

4 comments:

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016