Sunday, 12 October 2014

PC EXPO @ SCCC, SHAH ALAM

Assalammualaikum w.b.t.

Sekarang Yaya da jarang update blog kan..huhu..xpe, this time nak update sikit about today's story ^,^ apa? Macam yang korang baca kat tajuk atas tu la...today it's a last day..dorang start dari hari Jumaat lagi..lambat pula Yaya update..hehe lau x,maybe sesiapa yang duduk kat area Lembah Klang ni boleh singgahh sat kan.. ;p Sorryy..

Lama dah tengok banner pasal PC Expo kat Setia City Convention Centre (SCCC) tu..2minggu sebelum event tu lagi..start dari tu dah memang plan nak pergi Expo tu..nak cari PRINTER dan PENDRIVE yang murah (of course la yg mura...agagaga ^o^) CADANG nyerr 2 barang jeee..tapi dah sampai, memacam pulakk =p
Powerbank 20000 
Percaya atau tidak kesemua diatas ni berharga RM50??!! 
yezz!!! ^,^

External H.Disk 1TB..-Bought from my sis... =) Beli 1 free 3 ^_^

Banyak barang Yaya ni..Headphone, Mini MP3, Car MP3, Pendrive 32GB,
Micro SDCard 8GB...nyum3...'Kenyanggg...' hoho semua murah jeee ^,^

Printer ONLY yang paling murah...kat sana, print black & white dan colour..
dapat jugak akhirnya..only RM79!! ^,^

Ok..All DONE! ^_^ poket dah kering..jadi terus balik..payah lau lama2 sangat kat sana nanti..plan 2 barang je nak beli tapi ni sudah lebih nii... >,< ngeeee..but still under my budget..so, ok la..overall ;p lama xbeli punya pasai..Next time target is new HP and Laptop..start saving now..huuuuu

Sampai sini sahaja nukilan saya (nukilan la sangattt) thanks sudi singgah blog Yaya ye kengkawan sayunkkk... ^_^ Sekian,Wassalam =)

20 comments:

  1. Banyaknye..tapi memang berbaloi-baloilah kan...

    ReplyDelete
  2. Mak ai... murahnye... dulu slalu gak pergi PC Fair di KLCC tp skrang dah pencen.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pencen?hehe dulu yaya pon g pc fair je..sekrng dah ade yg dekat..pergi yg dekat je la... ^,^

      Delete
  3. Shopping sakan Cik Yaya kita ye.. :)

    ReplyDelete
  4. banyaknya membeli...tapi bila harga murah, memang puas hati membeli kan :)

    ReplyDelete
  5. mcm best jew...nk headphone tu..keh3

    ReplyDelete
  6. best giler...tp jauh lak shah alam hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tunggu la nti tmpt suki ade la tu nti hehe =D

      Delete
  7. cik yaya, external 1 tera tu berapa eh?

    tak tau pun ade pc expo, kalau tak dah g dah. sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. huuuu yaya tau pon sbb dia psng banner kt jalan..
      tp lupa nk promote jgk kan..xramai tau kot..
      pergi sana org xde ramai mana pon...huuu
      external hdisk tu ke? kakak yaya beli kat sana lam rm2++
      cik aisya nk beli?leh tgok kat lazada..yaya tgok ade jgk yg murah..nti nak beli jgk..ngeee ^,^

      Delete
  8. tapi sy lagi jarang2 update blog tau, hukk..

    baru2 ni pun sy beli satu powerbank.. waktu cuti raya mmg kena standby satu kn..
    external hdisk sjak awal tahun lagi sy dh stanby dh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaya jrng pakai mende alh tu semua..
      kakak yaya guna la..hp cam yaya guna ni xperlu powerbank..
      bteri than..ngeeeee

      Delete
  9. wah.. banyaknya beli.. aww.. :) bestnya...

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016