Monday, 20 October 2014

DOORGIFT: CANTIK DAN BERMAKNA

Assalammualaikum w.b.t.

Hari ni Yaya nak share something yang maybe korang or sesiapa je lah yang sedang mencari DOORGIFT xkira la untuk apa occasion, kecil mahupun besar yang menarik + cantik = simple tapi yang paling penting ia boleh digunakan untuk sepanjang hayat.. ^_^ xmau entri berjela...just nak introduce @ promote the things..straight to the point..hehe

2 tasbih dibawah ni Yaya beli melalui online je..beli untuk kegunaan sendiri dan sebagai hadiah give to someone =) 
HOMEMADE!
Cantikkan....? ^,^
Tasbih 33 butir + pin yang bertemakan GAZA

Tasbih 99 butir..
Paling suka yang ni sebab dia WANGI..dan punya BANYAK pilihan WARNA.. 
^_^
Ada banyak lagi choice yang lain. Bukan untuk orang yang nak beli secara banyak or borong je tapi kalau nak beli setakat 1-2 macam Yaya ni pun boleh tau. Korang yang berminat bolehlah g usha kat FB - BEAUTIFUL TASBIH ni..

FYI, sekarang dia tengah buat promotion untuk sesiapa yang nak order MINIMUM 50sets ok..xmahal pon...sesuai dengan bajet sederhana ^_^ ada FREEGIFT lagi tu ye..sampai 30 OKTOBER ni je!! grab cepat..!! =D 

Anyway, Yaya saje promote sebab dah pernah beli kat situ, puas hati so, tolong la promote untuk sesiapa yang sedang mencari DOORGIFT yang boleh digunakan sepanjang hayat..InsyaAllah..asal niat betul ='>

Sekian, Wassalam

14 comments:

  1. Comel la tasbih tu... Nanti Am nak try usha kat sana
    By:Aminin[dot]My

    ReplyDelete
  2. waa cantiknya tasbih gaza tu akak! yang tasbih wangi tu cmne? mmg ade bau eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cntik3...! ^_^
      mmg ade bau..bau rose... ^,^

      Delete
  3. byk dpt doorgift tasbih time kenduri kawen. mcm2 kaler ada.. hehe.. tp yg wangi tu mcm menarik jugak ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..yg wangi tu jarang jumpe..hehe

      Delete
  4. memang cantik doorgift ni...yang menerima pun pasti tersenyum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg itu mmg confirm senyum la cik puteri..dpt free..hehe
      tp yg memberi lagi ppuas hati..^,^

      Delete
  5. cantik tasbih versi gaza tu.. tasbih ni iras2 mcm yg pnah sy dapat beberapa bulan lepas ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. iras2...ke mmg tsbh yg sama tuuu ^_^ cntik kan

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016