Tuesday, 29 July 2014

SELAMAT HARI RAYA AIDULFITRI

Assalammualaikum w.b.t.

Dah sekian lama baru hari ni dapat update entri ni. Inipun sekejap je..sibuk sesangat sampai xda masa nak buka blog..bukan takat blog je..FB pun sama. Nak o9 guna hp, hp mura je, xleh nak o9..huu tukar baru? err xpe kot.Yaya bukan cam korang. Updated. Semua nak guna gajet canggih. Yaya ni asal ada hp buat mesej, kol, amik gambau dah cukup.hoho ^o^

Alhamdulillah. Hari ni masuk hari raya ke-2 dah. SELAMAT HARI RAYA buat semua blogger sekalian ye. Time makan tu jangan berlebih-lebih pula ye..nanti baju dari longgar TERsendat plaks..haha =D Actually nak update entri sebelum raya tapi kekurangan masa jadi update lepas raya la..

Ada yang buat kuih raya tak tahun ni? Yaya cuma sempat buat 3 jenis kuih je tahun ni dengan mak Yaya..yang lain bnyk beli..yela, memasing sibuk..jadi buat mana yang cepat dan mudah la kan..



 kuih choc nestum, kuih tart nenas dengan kuih kurma(xda dalam gambar)..
Alhamdulillah..tiap tahun kena ada kuih tart dengan kurma..choc nestum tu cuma tambahan je.. ^,^
ok la dari xbuat langsung..harap kuih kat kedai jek..errr 

Also nak say thanks a lot to this blogger yang sent kad raya kat Yaya...maaf juga xsempat balas..InyaAllah tahun depan lau panjng umo, mura rezki boleh la wat special then bg kat korang..heeee (tahun lepas pun cakap yang sama..hahahaha =p)
EN. FIZ GRAPHIC
(dengan xmalu mintak kad raya kat dier...hehe ;p)
EN. CALIPH
 &
Miss Azwar..

Thank you sesangat korang yang baik hati..hehe hope tahun depan Yaya dapat bagi jugak >,< 
Tahun ni dapat special sampul from AYAM BRAND...haha coz masuk jadi ahli dier kann..agagag

Sambil2 tu pagi raya sempat jugak ber-selfie sensorang...^o^
simple ME..malas nak makeup..senang nak solat ringkas camni je ^_^
(ingat korang je tau guna monopod?? =p)

(abaikan mata panda itu =_= tido xpernah cukup..cmni la..)

Ringkas tentang Yaya - berhijrah secara total pada tahun 2011..Alhamdulillah..hari demi hari, masa yang berlalu tidak menjadi sia2..segala dipenuhi dengan ilmu agama dalam diri..cuba untuk berubah kepada yang lebih baik, tak peduli apa orang nak kata, nampak tua dari usia ke, macam ustazah ke, sikit pun Yaya xrasa kesal dengan perubahan yang dilakukan..biarlah orang xpandang, pandangan ALLAH SWT itu lebih penting..biarlah orang kata apa pun pasal kita, apa yang pernah kita lakukan dahulu asalkan ALLAH tahu NIAT sebenar kita..
misi untuk MENCARI REDHA ALLAH SWT.. ^_^

ok..tu saje nak update..saje nak wish thanks pada yang sudi send kad raya kat Yaya. Mana blogger yang dok area Klang/S.Alam, meh ler datang uma kite..banyak kuih raya..(tolong la habiskan...^o^) haha..ok.dan tolong doakan yang terbaik untuk Yaya ye..Yaya pun selalu mendoakan korang semua..InsyaAllah. sama2 kita berusaha untuk menjadi lebih baik ye.. ^_^
Sekian,Wassalam..=)

11 comments:

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016