Sunday, 20 July 2014

WEBSITE REVIEW : TRUSTED ONLINE SHOPPING!

Assalammmualaikum w.b.t.

Just nak share buat masa ni salah satu website online shopping yang Yaya percaya..
yup! it's NILE.COM.MY
xbeli bnyk pon..xmasyukkk lagi..ahaks! ;p
Banyak beli aksesori je...=D
suke benau dengan haiwan..errr.. ;p
Paling suka bracelet ni... ^_^
seriusly..ni murah n cantik sngat..
Owner blog try pakai sat...haha
ok.ble tahan..bleh beli lg ni..^,^


Ok..juz update itu je....^o^ khas bg org yang nak beli brg online tapi not confident nak beli lg..bg Yaya ok la..masa 1st beli tu 1barang je..kasut comel..sandal je la.Kali ke-2 ni beli bnyk sikit..hehe rambang mata tengok aksesori dier yang comei n lawa2..mura plak tu...hee =D

Sekian,Wassalam =)

16 comments:

  1. Nile.com!! best kn... brg2 dy pon sume murahhh2...

    ReplyDelete
  2. wah.. murah gilos2.. hahahaha.. ada lg tak laman web online lain2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wat mse ni, itu je la yg yaya pcaya..yg lain xtau.. ^_^

      Delete
  3. wah. salu singgah nile.com.my niii.

    tapi belom pena beli lagii..

    nt nak try beli sini pulak la..

    salu belian online kat ig je,. hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik aksesori tu yaya...bracelet tu cantik bagi orang muda2 macam ysya yg pakai...glamer...

    ReplyDelete
  5. nile...hehe ada duk usha2 brg kat website ni..berkenan 2-3 barang tp tak terbeli lgi...hehuu:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli la lau bkenan..nti sold out pula..hehe

      Delete
  6. shopping aksesori yer yaya...cantik cantk semuanya :)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016