Tuesday, 13 May 2014

NOSTALGIAKU : DRAMA KESUKAAN

Assalammualaikum w.b.t.


Teringat dulu time sekolah..WINTER SONATA antara drama korea kesukaan...xpernah miss sampai sanggup kongsi duit dengan kakak Yaya beli VCD dia terus..yg ORI tau!! huhu..lepas dari winter sonata tu kan keluar pula cerita Autumn in my heart..pon g beli jugak VCD ori dier.. ^o^ punyala minat time dedulu mase sekolah..tapi sekarang? hampeh je...minat tengok cerita korea jap je..dah xsampai tahap nak g cari beli VCD dia. ^,^


Bila dah minat sesuatu, apa2 yang berkenaan dengan yang kita minat tu kita akan eli..contoh macam Yaya kat atas ni..beli kad yang ada gambar drama, cerita tv kegemaran..kat belakang gambar tu ade kalendar..hehe..haishh...simpan ni semua lagi tau..dah bape lama dahh....saya memang penyimpan yang baik..;p

Sekian,Wassalam.. =)

16 comments:

  1. perghh..Yaya beli vcd ori? mahallah..hahaha.. Azwar pun minat winter sonata. tapi ada cd BOF jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tu la..kongsi dengan kakak yaya mase tu..minat jugak.. ^,^

      Delete
  2. hahaha terselit Detective conan . hahaha dan df suka slam dunk juga. hanamichi sakuragi fuhh hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...
      suka jugak hanamichi..wlaupon xsuka perangai dia yg baran..haha

      Delete
  3. Waaa...winter sonata In tak tengok,tak tau kenapa tak minat walaupun ramai gersa In suruh tengok. Maybe one day I should watch :)
    Autumn In my Heart tengok dan eps last menghampakan sangat. Hahaha,bila ingat geram je. Hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe xtgok pon xpe kot..ni citer lama dah..
      dedulu..je minat tgok..skrng xminat sgt korea pon ;p

      Delete
  4. Kemain gigih tau beli VCD ori ! :D

    ReplyDelete
  5. Dulu balik sekolah je cepat-cepat bukak cite tu kat tb. hehe. Eh slam dunk pun ade? Nice!!! Hehe

    ReplyDelete
  6. nasib baik sy x minat korea.kalau tak mesti terpengaruh jugak beli2 benda2 macam ni . hehe .=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ^,^ xsemestinya kena beli pon

      Delete
  7. masa sekolah dulu..kalau minat drama ke filem ke apa..memang suka kumpul apa sahaja yang berkaitan ngan filem atau drama tersebut tapi sekarang tak ada dah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..mse sekolah dulu je..skrng xde da =D

      Delete
  8. klau movie the last samurai.. pnah laa sy beli yg ori ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh
      last samurai..yaya ade tgok juga tu.. ^,^

      Delete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016