Thursday, 10 April 2014

3RD ANNIVERSARY GIVEAWAY BY CHIPMUNKANDBARNEY

Assalammualaikum w.b.t.

Alhamdulillah. Pejam celik, pejam celik. Tanggal 8 April 2014 maka genaplah tiga tahun. Bersempena birthday blog yang ke tiga tahun ini, I dengan sukacitanya menjemput anda dan anda untuk memeriahkan lagi giveaway ini. 

Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :
1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat satu entri yang bertajuk 3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney.
3.   Copy code yang disediakan dan paste di ruangan HTML.
4.   Tinggalkan URL Penyertaan di ruangan anda di ruangan komen. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)

Entri atas ni copy paste seperti yg dikehendaki oleh Cik Aisya kita ni tapi Yaya was-was ayat yang atas tu nak copy jugak ke....hehe sebab itu adalah ayat cik Aisya..bukan ayat Yaya taip.. =D Apapun semua syarat Yaya dah penuhi...hehe 
HAPPY 3RD ANNIVERSARY Cik Aisya..! ^_^

Jemput kengkawan sekalian memeriahkan lagi GA yang dianjur Cik Aisya ni ye..gud luck semua! =D
Sekian,Wassalam =)

10 comments:

  1. tu copy paste dengan izin. hehehe..

    terima kasih cik yaya. and good luck! :D

    ReplyDelete
  2. good luck yaya...puteri pun dah join :)

    ReplyDelete
  3. good luck yer..
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama. Good luck Yaya..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. Hai , salam perkenalan. Jom join. . #goodluck
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete
  6. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016