Saturday, 8 February 2014

KARNIVAL KARANGKRAF 2014 - AGAIN....

Assalammualaikum w.b.t.

Macam tahun-tahun yang sudah dah macam jadi tempat harus pergi tiap tahun plak..huu macam tahun 2012 dengan 2013 ni, pon pergi juga Karnival Karangkraf ni..nasib baik dekat Shah Alam je..lau luar Klang, Shah Alam memang xpergi la teman...hee >,<

Tahun ni masa pergi xbawak kamera or handphone..jadi xdela nak snap-snap masa kat sana..snap lepas dah membeli je...hehe


Macam tahun2 yang sudah, novel bukanlah pilihan Yaya..hehe zaman novel sudah berlalu beberapa tahun yang lalu, sekarang memang totally xde minat nak baca..apa minat baca? contoh macam buku kat atas ni la..lebih kepada untuk tambah ilmu pengetahuan..bila dah tambah ilmu, bolehla amalkan, bila da amal baru lah boleh share sesama kan..atau kita amalkan sesama..baru sesama pon dapat faedahnya...ewahhh.. semua together2 uollss..ok la kan.. ^_^

Ujian hari ni, dari pagi dengan demam n batuknya..gatai+degil pergi jugak..huhu sesaja ikut mak..nasib baik xlama, dengan cuaca sedikit terik pagi tu, Alhamdulillah. Gagah jugak sampai blik tu..maunye nak pengsan lau lagi lama (sengaja cari penyakit namanye tu... >,<). Nasib baik juga pergi dengan mak, bleh la relax jap dok kat bhgian sebelah dalam keta..memang pala pening giler macam kena magrain..

Alhamdulillah pas solat Zohor, baca doa untuk sembuh macam kat ENTRI NI , xsampai 10minit pon sakit pale tu hilang. SUBHANALLAH! ALLAHUAKBAR! Syukur sangat. Kalau x, maunye rasa cam nak pecah pale ni..huuuu

Ok tu je..memang xde modal entri..ni je yang latest..ngeee *pemalas!*
Sekian,Wassalam =)

28 comments:

  1. hehe.. nak beli novel kdg2 rasa m'bazir sbb bace sehari je dah habis ..sbb tu klo sy k=nk amek novel jd teragk2..sy pun prefer beli buku y ade byk ilmu2 berfaedah..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul..kan.tau xpe.. ;p
      *marah peminat novel ni kang..hoho*

      Delete
  2. Salam, saya pun dah mula baca majalah solusi, moga cik yaya cepat sembuh, inshaAllah, take care.

    ReplyDelete
  3. wah menarik..nk pergi jugalah hari ni

    ReplyDelete
  4. Agak nyer memang sekarang ni musim.. hari dah demam sekali ngan mak sebelum tu adik.. ni abg pulak.. pape pun makan ubat kalau dah tak tahan sangat :D moga cepat sembuh..

    Semangat membaca tak kira sihat tau sakit.. bagus la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baikk..me cih ^_^

      membaca itu hobi dahh...tu yg xkire sakit ke x ttp suke..hehe

      Delete
  5. salam cik yaya..
    membaca adalah amalan mulia :)

    jom ---> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/hari-pertama-di-pulapol.html

    ReplyDelete
  6. enjoy blogging!
    http://sherrylicious7.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. err., fair & lovely pun ader.., bagus buku yg ats skali tu.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe....perasan plak ye ;p dpt sample free ^o^

      bgus kan ^,^

      Delete
  8. kalau puteri pergi, memang novel wajib juga masuk lam list. Zaman novel puteri tak akan berakhir...hahaha

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. yela..lau da pminat novel kan....... =)

      Delete
  10. Bestnye..kalau dekat nak jugak pergi..

    ReplyDelete
  11. bunda tak berkesempatan nak pergi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ade kesempatan boleh ke bunda p? xjao? ^_^

      Delete
  12. byk beli buku ci yaya..rajin membaca ni..^^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016