Sunday, 13 October 2013

1ST GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

Assalammualaikum w.b.t.

Rase sunyi benau blog Yaya sekarang kan..cam wujud xwujud dah je..huhu..Yaya kurang masa dah nak buka laptop, ngadap komputer selalu..jarang online dah..sebab tu jrang juga update entri kat blog ni.. nak tengok guna hp, memang hp Yaya ni xsecanggih korang..jadi selalu online guna laptop kat uma atau komputer kat office je..tu pon xlama..harap masih ada lagi yang buka blog Yaya ni.. huhu >,<

Eh merapu panjang..ni support kengkawan blogger, so ada kan sedikit masa untuk wat entri ni..heeee =D

Ok..semua syarat dah ikut..tunggu pengumuman siapa yang bertuah je..hehe ;p sesapa nak join jom ler...cepat tau..tarik tutup GA MF ni pada:
27 OKTOBER 2013

p/s: bila la yaya nak wat GA plak kan..ngeeee ;p
Sekian,Wassalam =)

10 comments:

  1. assalamualaikum..cik yaya :)

    insya Allah..cik yaya..kawan2 sentiasa singgah sini.

    GA pertama nih..ada rezeki dpt hadiah...:)

    ReplyDelete
  2. Jangan risau saya akan sentiasa singgah disini...Selamat bersegmen ye :)

    ReplyDelete
  3. Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

    Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

    -Jika ada kesilapan pada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

    ReplyDelete
  4. done folo..:) datang singgah dr segmen yg sama.. warnawarnithecolorz.blogspot.com

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016