Tuesday, 20 August 2013

MY BEST FRIEND WEDDING

Assalammualaikum w.b.t.

Baru berlalu beberapa hari yang lepas brlangsungnya majlis perkahwinan sahabat 'kamceng' Yaya sewaktu kat kolej dulu..ni 1st time p majlis perkahwinan kawan kolej..sebelum ni xde kesempatan pun nak pergi wedding kawan2 kolej..heeee

Ramai juga kawan2 yang dah melangsungkan perkahwinan..dah selamat semuanya, ramai yang dah ade anak pun..Yaya ni??errr.....jangan tanya ok..huuu >,< InsyaAllah, bila tiba masa nanti langsung la jugak...cuma xtau bila dan siapa calonnya je..heeee =p

Wedding best friend Yaya ni baru sahaja berlangsung hari Ahad yang lepas, 18hb Ogos 2013. Bertempat di Teluk Intan Perak. Rumah family beliau..hehe. Masa dia akad nikah Yaya xdapat pergi sebab dia buat hari Jumaat, Yaya ni plak datang hari sabtu,tu pun smpai tengah malam naik bas.ngeeee..kete xservis lagi xberani nak drive hoohoh ^o^ Patut kena mai awal, tapi Yaya ni xcari lagi baju yang sesuai dengan tema wedding dia-warna merah dan biru. Dia pla minta Yaya jadi pengapit dier..amik berkat-kata dia.. ewahhh.. InsyAllah..huuu ^,^
*antara hantaran pihak lelaki dan perempuan...paling best ade COLLAGEN tuuu..aumm! ^,^*

*sempat menjeling..nasib jeling kat Yaya..lau kat 'abe'..? hehe..;p*

*kek yang sudah bersiap sedia untuk dipotong..yummy! ^o^*

*suap menyuap 'session' hoho..ewahhh*

*antara outdoor place for photoshoot..ada lagi tempat lain,tapi Yaya guna cmra hp je..xbesh nak amik pic..huuu*

Lama juga sesi bergambar yer..tapi seronok pula tengok dorang bergamba..xpe..sabo je la Yaya ye..haha..dapat amik pic2 kat atas ni je..yela, lau dah jadi pengapit, nak amik gambor camana lebih2 lagi kat pelamin..ngee..
anyway, thanks a lot to my friend dan sekali lagi CONGRATULATIONS - Noor Suziyana Maslinda & pasangannya Faizal ! Alhamdulillah sudah selamat diijab kabul dan selesai majlis perkahwinan mereka.. =) Semoga berbhagia hingga akhir hayat.Amin.. ^_^
Yang pengapitnya yang comot ni entah bila pulak ntah..hoho ;p
Sekian,Wassalam.. 

35 comments:

  1. Seronok dpt pergi majlis kawin kawan2.. tapi yg xberapa seronok nanti org asik tanya 'kau bila lagi' hehe.. runsingggg nak jawap! Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu mmg soklan wajib tnya tuu huhu

      Delete
  2. Selamat pengantin baru buat pasangan~ terlior pulak tgk kek tu~ haha

    ReplyDelete
  3. Salam.

    Suka tengok warna baju pengantin..dan pengapit,hik3.

    Warna itu jarang2 org pakai.. biru letrik+merah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..

      btul2..yg jrng tu la yg shanteq..heee

      Delete
  4. wahhh yaya jd pengapit ke? tak lama dah tu.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la yaya.. cikna skrg xbrp nk ada masa nk mngedik kat blog ni.. tu yg jarang update n bw.. sesekali je buat kemunculan.. hehe.. tp still ingt yaya.. ^^

      Delete
    2. ha a la..mber minta jd pngapit..huhu

      samela..yaya pon..kdng2 je jenguk blog..ingt jgk kat chic na..sbb cik na je yg yaya tau buat coklat..hahahahahah ;p

      Delete
  5. ooo ur best friend wedding...ingat ur wedding..heheheh..jgn mare

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xdela..
      tgu je la my wedding ;p

      Delete
  6. amboi..ambil berkat tuu..insyallah akan tiba masanya...hihi

    ReplyDelete
  7. kadang2 jeles tau tgk kawan2 kita terutamanya kawan rapat yang da kawin.. tetiba mengenangkan nasib diri.. entah bila.. haha..

    ReplyDelete
  8. Yaya.. Cntiknya mas.. Brseri muka dia. Ko bila lg ya?? Heee..

    ReplyDelete
  9. kawan den pun dah ramai kawin, tu yang kalot cari calon ni..hehe

    ReplyDelete
  10. cantik tema biru merah tu.....jarang orang buat...pengantin pompan pun cantik...gebu....montok...

    ReplyDelete
  11. huhu. time2 raya ni mmg ramai org kawin & tunang. gabung sekali dgn open house :P

    ReplyDelete
  12. cantiknya warna baju pengantin tu. memang berseri-seri.. tahniah kepada mereka.. semoga berbahagia hinggalah ke syurga..amin..

    ReplyDelete
  13. salam cik yaya..
    wow, cantiknya baju pengantin..
    suke..suke..suke..
    menarik sungguh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm

      cntik kan..tempah sendri ni..tu yg menarik..hehe

      Delete
  14. wow wow... yaya takde calon lagi ke?

    ReplyDelete
  15. tak nampak collagen tp nampak ferrero rocher.. hahaha

    tahniah buat best friend cik yaya dan suaminya

    ReplyDelete
  16. dlm byk2 pic.. pic kek tu jgak yg nampak menarik, hikk...

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016