Monday, 10 June 2013

SELAMAT DATANG SYA'ABAN

Assalammualaikum w.b.t

Ramai antara kita sering melupakan bulan antara Rejab dengan Ramadhan ni..iaitu bulan Syaaban.. Alhamdulillah..hari ni sudah masuk 1 Syaaban 1434h..kita masih lagi diberi peluang untuk menyambutnya.. Mudah2an Allah SWT memanjangkan umur kita hingga dapat menyambut ketibaan bulan Ramadhan. Amin..=)
Yaya kurang ada masa untuk melawat dan update entri sekarang..ni pun curi masa update entri jap untuk wish semua blogger SELAMAT MENYAMBUT BULAN SYAABAN...Masa yang diberi ni jangan disia2kan ye..mudah2an dapat menambah lagi amalan dan mendapat keberkatan dari-NYA.. InsyaAllah =)



Sentiasa perbaiki amalan dan niat kita...semoga Allah SWT menyempurnakan segala yang kekurangan..jangan pernah putus harapan, doa dan rahmat dari-NYA..Allah sentiasa bersama kita. Jangan pernah melupakanNYA jika tidak mahu DIA melupakan kita..

Semoga bertambah amalan dibulan barakah ni..=)
Sekian,Wassalam =)

p/s:da ganti pose lepas2 lummmm????haaa 

30 comments:

  1. salam cik yaya..
    alhamdulillah..
    makin dekat bulan ramadan dah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...
      InsyaAllah. mudah2an dapat mnymbut ramadhan =)

      Delete
  2. selamat menyambut bulan syaaban yaya...

    ReplyDelete
  3. dah nak msk bln ramadhan balik...:)

    ReplyDelete
  4. Tak lama lagi Ramadhan plak. Yeayy! ^^

    ReplyDelete
  5. Salam.

    Yaya.. jangan pernah putus harapan..

    Salam syaaban.. mungkin bulan ramadhan, akt blog sedikit perlahan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...
      xpernah ptus hrpan pun.. =)

      Delete
  6. slmt mnymbut bln syaaban :) semoga bulan nie lebih baik drp bulan2 yg lps.. hee :)

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah, sama sama lah kita muhasabah diri kan :) Btw, follow sini :)

    ReplyDelete
  8. puasa lepass..heheh..siap .... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhmdlh..bleh tmbh yg sunat pula kan ^_^

      Delete
  9. Semoga kita semua dapat menyambut bulan yang istimewa ini ya dan penuh keberkatan :) In syaa Allah ...aamiin

    ReplyDelete
  10. Selamat Menyambut Bulan Syaaban buat yaya :)

    ReplyDelete
  11. Amin..mudah-mudahan kita mendapat keberkatanNYA

    ReplyDelete
  12. assalam,

    selamat jalan Rejab..selamat datang Sha'aban..

    ReplyDelete
  13. sedar tak sedar makin dekat dengan ramadhan dah kita ni kan.. rasa tak sabar pun ada jugak.. hehe.. mudahan dipanjangkan umur utk bertemu ramadhan kali ni.. =)

    ReplyDelete
  14. semoga segala amalan kita diberkati. Ameen.

    ReplyDelete
  15. Cik yaya.. kalau berminat nak beli telekung sila ke http://naionlineshop.blogspot.com/

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016