Tuesday, 15 January 2013

1ST GIVEAWAY BY PUTERIKASIH.COM

Assalammualaikum w.b.t.

Lama nyer Yaya xupdate entri kan..pada kengkawan blogger yang selalu keluar - masuk blog Yaya ni..asyik tengok entri yang sama je..harap maafla..Yaya kekurangan masa untuk meng-update entri..nak blogwalking pon amik masa..dahla tenet lembab giler..sabor je laa >,<

Yang best nyer ri ni yang Yaya nak war2kan ialah berkenaan dengan tajuk entri diatas! Nak tolong pomote ^_^ Pada sesiapa yang belum lagi menyertai 1ST GA by PUTERI KASIH ni..apalagi..moh le kita memeriahkan majelisnyer..hadiah pon BANYAK & MENARIK.cewahhh....mentang2 la jadi salah sowang sponsor. ngeeeee =D (sangat baik hati...tq)
Macam mana nak join? boleh tengok bawah atau KLIK je banner atas ni..ok! ^_^
Syarat-syarat untuk menyertai 1st Giveaway By Puterikasih.com
1) Buat entri bertajuk “1st Giveaway By Puterikasih.com
2) Jangan lupa untuk letakkan banner dalam entri.
3) Follow kesemua penaja jika korang baik hati
4) Copy ayat dibawah ini dan pastekan ke entri :
“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie dan Serembanmaya.com

5) Tag sekurang-kurangnya seorang rakan. Kalau nak tag lebih pun diizinkan.
6) Tinggalkan URL entri dalam ruang komen di ENTRI GA Cik Puteri ni yeee..bukan di blog Yaya..huuuu
Tarikh Tutup 1st Giveaway By Puterikasih.com : 31 Januari 2013 ( tepat pukul 11.59 malam)
Masih banyak lagi masa ni..so,ssiapa nak join boleh join..ye..
Sekian, Wassalam =)


24 comments:

  1. Replies
    1. ha..?hehe join ler skli cik shiyda.. =D

      Delete
  2. nk join..tp tak dak idea lg neh..hehehe

    ReplyDelete
  3. hits la blog buat giveaway ni.cun la..all the best kat dia

    ReplyDelete
  4. all the best yea sebagai penaja :)

    ReplyDelete
  5. oo.. yaya jadi sponsor ye...
    moga GA cik puteri mendapat sambutan.. :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen yer..good luck aw..:)

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016