Sunday, 26 August 2012

CONTEST AIDILFITRI: BLOG SAYA BIASA-BIASA JE TAPI COOL!

Assalammualaikum w.b.t.

Ok..Yaya xde wat pape contest...hehe..just join suke2 yang dicreated oleh blogger Cik Lin. Macam banner kat bawah ni. Blog Yaya memang biasa je..tapi cool ke x..orang yang tengok je la taw cool ke x..heee


Actually Yaya nak wat nanti2 (sebab malas nak menaip..)...huhu..tapi da termakan 'godaan' blogger2 lain yg dah wat..so Yaya ik0t lar wat sekarang...^o^ Syarat nak ikut j0in contest ni senang je..
1st, mesti follow Cik Lin kiter ni..dan Yaya da pon follow..heee =D 
2nd, buat tajuk entri seperti yg Yaya wat tu..
3rd, wajib letak link entri terbaik..dan Yaya ni xtawla mane yg terbaik..hoho..nak taw? cer klik SINI.. ;p
4th, Letak Banner blog Cik Lin dan link skali kt belog dier okeyh!
5th, Tag sorang blogger dan make sure dier tahu korang tag dier..dan kat cni Yaya nak tag:
6th, Letak link entri korang kt entri Cik Lin tu ye..! 

Untuk keterangan lanjut tentang contest ni n ape hadiahnyer, sila klik Banner di atas hee ^o^

Tarikh tutup: 28 Sept. 2012
Sekian, Wassalam =)

14 comments:

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016