Sunday, 6 May 2012

BLOGGER ALL PACKAGE!

Assalammualaikum w.b.t.

Ok..ni entri yang lewat giler...supposed post this morning tapi akibat kemalasan hari Ahad yang melanda semua jadi tergendala...huu..semalam punye pasal laa..memalam lepas magrb ikot family g kenduri rumah orang kawen ..2umah lak tu...-sampai pwot muncit..-habis diet!! >,< Balik dari kenduri tu ayah bawak g jenjalan kat PD...PD ape?? Port Dickson larh.huu dari Klang ke PD..ape kes bapak akuh ni rajin bebenor bawak g jenjalan..mesti sebab boring sangat lama dok umah tu yang bile sesekali kua terus g tmpat cmtu..
Ada Pesta Air kat PD kan..lau Yaya xsilap..dah kul 11pm lebih kot..tapi orang ramai giler cam baru kol 8..-terpikir gak xngntok ke aper dorng nih..- da biase kot tido lewat..Yaya plak tahan ngantok kt blakang..mak kate jgn tido..teman ayah bwk kete..huhu >,< tu yg dok mata mcm kene than dengan mancis jek..hoho @,@


Anyway bukan nk mengarut pasal citer malam tadi..-pe la Yaya nih!- Pagi tadi tengok Nasi Lemak Kopi O..selalu pagi sabtu n ahad kul 8 da tengok tv9..anatara fevret talkshow yg Yaya suke tengok..then, hari ni dorang bawak sorang blogger femes yang telah menang Best Celebrity Blog Awards Malaysia 2012! Siapa lagi kalau bukan gadis yang bleh dikatakan ALL PACKAGE!..cantik + jelita + bijak = Cik Fatin Liyana...

Beautiful isn't she....?? ^,^

Yaya suke people like her...maksud Yaya orang yang ada full package macam ni..cantik/hensem, comel, bijak, dan paling penting menutup aurat..hehe..bleh menjadi Ikon for others teenagers..kan kan...kalau tengok blog dia simple je..coz Yaya rase dia memang seorang yg simple + santai dalam menulis blog..bleh baca entri2 dia sume..dan bleh taw la kan..tengok dalam tv9 pagi tadi pon tengok cam sweet je Fatin Liyana ni..^_^ nak kenal lebih dekat dengan Fatin Liyana atau blogger femes lain kenela rajin bace entri mereka...ye..=)

p/s:nak keluar amik angin tadi xjadi plak..tetibe Tuhan menggerakkan atiku untuk tengok road tax yg tertampal kat tepi kete...da expired sejak 3 MAC 2012 yang lalu..!!!! wahhh dan baru je pasan hari ni-6 MEI 2012!!! aiyooo..... @o@ -dok rumah je..... =_="


Sekian, Wassalam...=)

14 comments:

  1. mai pun suke fatin liyana...full package.

    eh awok ,cun la background blog awok , berkenan hati den... bulat2 gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..credit to Google..!! yeaa... ;p comei kan

      Delete
  2. saya pun suka gak kat kak FL sbb dy seorang doktor+she cute..hahaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..! bakal doktor! doktor yg cunn..hehe

      Delete
  3. tak berapa nak sempat jenguk blog FL tu huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ade mase t g la jenguk2...^_^

      Delete
  4. COMEY BAKAL DOC NIE...DIA BERKAWAN DENGAN FARAH LEE...WEEEE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..yup2..ni mesti bru pas bace entri latest dia la ni kan...hehe..samola..^o^

      Delete
  5. dia memang lawa.hehehe..

    btw,dah follow sini.terima kasih sudi follow my blog.salam perkenalan

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016