Saturday, 10 March 2012

HARI SABTU YANG COMEL ^,^

Assalammualaikum w.b.t.

Wahhhh...hari ini sedikit keletihan...lebih letih dari membuat kerja di office ku..hihi..mayb sebab kt ofc wat keje duduk je kot..yang ni banyak bjalan..^o^ pagi2 lagi da g amik mak balik keje..pastu, sarapan...terus g umah baru saya(belum duduk lagi) untuk cuci umah..beshnyerr..smpi sakit pinggang dbuatnye..hoho (macam org tue..;p)

Then, tengahari g tengok wayangzz plaks ngan member kesayangan hamba...memula ingat nak g sensorang je..(smpi update status kt fb kate g sensorng..hoho) tp last minute tetibe terasa nak ajak member (mule rase xnk ajak sbb ingat xmaw gngu...yela..she's a busy woman..haha-jgn mara ak Ci klo ko bce ;p) dan member tu plak kate OK je..so shaye pon ok la..shaye tgok SEEFOOD ^o^ bananana..haha (suke dengar iklan dier kt TB =D) Best jugak citer tu..-bagi Yaya la..kart00n dier c0mel2 hehe..kalau la ade jual teddy kart00n cmtu mesti beli punyer wat koleksi...heee ^,^

Omei cangat2.. ^o^

Pas tengok wayang g jenjalan jap lam JJ tuh..pusing2 skit..nak survey brg utk letak kt uma bru..tapi cm tlebih dari yang dibajet jer..sooo juz 'pandang2' je la..hihi tengok baju sale yang lawa2 pon pendam je..tkot nti xckup bjet lak klo da beli macam2..huhu..tapi yang paling xbleyh lupa terjumpa plak 1 of my fevret cosmetic product..it's a FCC product..before this Yaya ade penah wat jgak entri psal product tu..meh 'click' utk FLASHBACK jap.. ^_^

Bukan senang nak cari tu..yela..kalo kt KL mgkin senang la..tapi Yaya bukan kaki jalan punye orang..kalo jalan pon dalam Klang-Shah Alam je..jarang r nak kuar dari 2 area ni..hehe..dalam Klang je pon ade kat 1 tempat..tu pon choice dier xbnyk..product kt tempat tu xde..ni bile da dapat peluang...FCC buka booth kt lam JJ tu..ape lagi..rase excited plak sebab product2 yang nak memang ade kat ctu..Yaya teringin nak beli 2product je..foundation yang mcm dlam entri flashback Yaya tadi dengan minyak wangi dier..ade 4 choice tapi tadi Yaya tengok ade 2 je...warne putih dengan merah..merah xsedap plak baunyer...suke bau wrne putih..(nak beli..!! ^o^) -balik terus wat kire2..nak bajetkan kewangan la katekan...hihi
This foundation kalo pakai sgt flawless dgn kulit-bg Yaya la..sgt suke..^_^
&
This perfume plak sgt cumil..n white sangat sedap baunye..lembut jee..=>

Ahakz! Yaya dah nak habis cerita..jarang update entri coz terlalu malas sekarang..maybe da penat dengan keje kat ofc..so males nak perah otak utk update entri ape pla..hee..(sangat xrajin utk menaip..;p)
this time entri utk tatapan para gadis n wanita..coz xssuai dbce oleh jejaka..-mesti boring..lalaalala..nanti rajin Yaya update entri len..kalo ade. tp mayb bukan pasal diri Yaya la..coz too personal nak update psl dri sdri..better talk about others thing, rite guys..?? ^_^

Sekian,Wassalam... =)


4 comments:

  1. best la entry ni..

    jom terjah entry afiq yang baru
    http://afiqyassin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Best nyer ~~~ happy alwayslah :0

    ReplyDelete
  3. beckhrooy - haha..seefood la..bukn seafood ^o^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016