Friday, 27 January 2012

NOVEL TERMURAH DI KARNIVAL KARANGKRAF..^_^

Assalammualaikum w.b.t.

Lame dah rase xupdate blog ni..bape minggu da..hoho..malas sangat je lately ni..hihi kalo ON pon juz bace entri mbr blogger lain n folw-mollow yg mane perlu..hikhikhik ;p

Sebab hari ni p jalan..walaupon xlame tp juz nk kongsi cerita la..anyway, Karangkraf ade wat Karnival..like usual la mcm thun2 sblum ni..cume kali ni je baru Yaya dapat p..lame da xp karnival karangkraf..tu pon dengan akak Yaya..kalo x, xde p la kot..huuu

Panas sangat biler sampai je sane..almklum laa..tengahari la katekan..orang pon ramai..tengah rehat..cam Yaya cuti..hihi..jalan sampai pusing 1 round karnival tu..tempat xde besa mane pon..booth memang bnyk xbnyk la..tapi utk sesape yang minat bce novel, majalh keluaran karangkraf memang xrugi pon p sane..novel2 murah giler...!!! ^o^ sampai rambang mate nk pilih..ade plak yg jual balik novel2 n buku2 lame dengan harga RM3 & RM5 je taw!!! memang bnyk giler r owng sume borong buku..utk buku2 baru plak ade diskaun..besh!! memang rugi sape xpergi..(yg minat membaca la ye.. @o@) Tapi bile time nak membayor, kene SABAR la..memang beratur pnjg..bukn kejap plak tu..lame coz tiap org yg mbyr tu sume beli lebih dari 3buah buku..xcaye..??tgok ni..........
:
:
:
:
:
:
:
:
:


haaa..tgokk..btol x ckap Yaya..ni sume bukn buku yg mahal2 taw..kbnyknnyer yg harga Yaya bgtaw kat atas tadi..tp pic ni..bukan Yaya..hihihi ;p saje snap nk bg gambaran kat kowang utk mnunjukkan yg Yaya xbohng..utk peminat novel kalo dtg mesti beli lebih dari 2buku..btolla..xtipooo.. ^o^

Yaya sebenarnye nak p sane sebab nak beli 1product ni..foundation..Stay Matte dari Farmasi(FCC) tp dia kate da hbis plak..stok dia bwak xbnyk..huuu hampanya..dahla memang sush nk beli mende alah tu..da jumpe booth dier kat sane xde plak..sok, dia kate ade..tp Yaya xtaw la ade mse lg nk p ke x..sebab karnival ni cume 3hari je..start hari ni sampai hari ahad..kul 9pg sampai 9mlm..so kalo ade sape2 yg xsinggah lg tu p la singgah kejap kt sne tgok pe yg ptut dibeli..hihi boleh jumpe artis n novelis jgk.! ^,^ <3

Suasana mse time tengahari kat sane..time ni orng da makin surut sbb mayb da bkumpul kt dewan jual novel kot..hahaha..^o^ (mgkn jgk sbb p solt jumat.. =)


Hari ni..ade yg terserempak dgn Yaya tadi x??hahaha ;p

Sampai sni saje..sekian, Wassalam.. =)



10 comments:

  1. wwah~ seronoknye dapat beli buku murah2..jeles!

    kat jhr cam takde je karnival camni..

    ReplyDelete
  2. Murahnya -.- Hohoho. Ketinggalan dah dengan benda ni. Tapi jarang bacalah sebab sibuk dengan hal Universiti. Huhu

    ReplyDelete
  3. wa..borong byk..^,^
    cumil blog ni da petals drop g..ika follow..^,^

    ReplyDelete
  4. Liyana-seronok..^o^ mgkin ade nti..tp krnival lain la..hhi

    ReplyDelete
  5. Zahirah- =) yaya pon jarang bce novel..juz beli yg minat je..majalh n buku Ilmiah.. ^_^

    ReplyDelete
  6. misyamissyou-haha xdela shopping sgt pon.. ;p

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016