Monday, 5 September 2011

BLOG REVIEW : FOLLOWER KE-500..GOTCHAA!!

Assalammualaikum w.b.t

Yeaa...!!Lame xlame jgk Yaya tunggu ada ape2 yang boleh dbuat entri terbaru x..hihi..tadi bile refresh balik blog Yaya..bile tgok folwer..da genap 500..yee.trimas sangat2 to kawan2 blog Yaya yang sudi jadi fren Yaya n bc entri2 Yaya walaupon sepintas lalu..kire ok dah tu..hihi..cam biasa..kalo nmpk entri cmni mesti dorng kenalkan@wat review utk org yang bertuah tu...siapa...??

Taraaa..ni lah dier En.Ku Azhar kiter....hihi..meh review sikit blog dier....

Nama nye..Ku Azhar..dlm blog ni la...kalo nk taw klik je nama dier tu..hihi..mula2 yaya buka blog Ku Azhar atau yang suke menggelar dri 'abah' tiap kali wat entri ni.., tengok kua wallpaper lub2..hihi ingtkan gurl punye blog..hihi (jgn mare ye en.Azhar..=D ) rupenyer blog sang kumbang yang berasal dari Jitra, Kedah..(maap la ye..)

Tapi..tetap comel la blog ni..tgok header blog ni..cute je.. ^,^ bile tgok folwr nyer plak terasa jao lg Yaya ni..heee..;p 

Entri latest Ku Azhar yang berbintang Aquarius ni adalah 'Kisah Seram Saya! kowt....hehehe' mule xbpe phm sgt sbb bru je folw dia kan..if sesape yg blom lg folw abah Azhar ni blehla folw utk knal dia dgn lebh dekat lg..

p/s: kita xkan kenal dan mengetahui cara dan bgaimana dri seseorang tu melainkan kita mendekati diri dia..jadi..'Selamat Berkenalan' dan mengeratkan silaturahim lagi la yee... ^o^ n dpt taw juga yg Ku Azhar suka mngambil gmbr.. =)

Sekian, Wassalam.. ^_^


8 comments:

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016