Sunday, 14 August 2011

WHUT'S WILL HAPPEN 2MORROW....errrr

Assalammualaikum w.b.t

Hai kawan2... =)..pe akn jadi esok ye...-itu tajuk entri Yaya malam ni..huuu..korunk xtaw apa kan...actually, sok Yaya da start keje kt 1 company ni....area uma Yaya je..xjauh mana pon..Alhamdulillah lah jugak kan..walaupon pada mulanya bertekad untuk xnk keje dlm bulan pose ni..hehe..tapi da rezki datang dalam bulan yang mulia ni..xkan nak tolak pulak...xpela..

Tapi yang xbeshnyer rase neves la plak ni...dup dap2 je jantung ni..padahal bukan wat salah pon..huuu urmm >,< takot Yaya xbleh wat keje kot..dan lagi 1 tringt yang madam cine yang interview Yaya tu kate, dia ingtkan,kalo ada ape2 yang ta phm tnye skali je masa tu..jgn tnye smpi 2kali...sbb org akn rase mra..huuuu..time Yaya dengar tu yang xbest tu..dahla Yaya ni lembab sikit..tnye tu msti lebih sekali..heeetu lah..mkn semut bnyk..huhu  huu pe la nsib sok..cmnela 1st time kje ni ea..slaloo kje prktikal main2..ni lah dier...da tkot nk g kje sok huu..pdm muke ko.. >,<

Apepon hari ni sempat g shopping sikit dengan mak g jaln2 bli baju..(sikit je ok..xsmpi pon rm20..haha) cuci mate..orang ramai btol..walaupon puase..shopping sakan..hurm....xtawla nk kate pe..elok ke x suasana tu..apepon yang penting jlnkan ibdh puasa dgn baik..okeyh!

Amik ko..cerah btol muke pdhl gelp gulite..huuhu ;p ni bru nak g jalan..

Ni plak da blik dri shoping g isi mnyk moto jap..tp kne naek tngga..sbb lmpu dlm lif rosak..msuk dlm je gelapppp..tk0t makk nakk..huhu >,< pent ;p

p/s: doakan Yaya luck untk 1st day kje sok ok..aminn =)

Sekian, Wassalam.. =)

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016