Friday, 8 July 2011

OMG....TATOTNYEWW SHAYERRRR!!!

Assalammualaikum w.b.t

Owh noo...huhu..kt uma Yaya da ada owg xbtol la..huuuu..tadi, Yaya naik motor, time balik dari kedai, nak parking kt bawah uma uma Yaya apartment, tetibe je ada sorang laki datang mengejut kat Yaya..terperanjat giler la Yaya..  orang tu kata nak kenal dengan Yaya la..nak kawan la..mintak num fon la..adoiyaaii..cepat2 Yaya kata xpyahla...xmawla..mcm2 la..supaya dia pergi tapi terus mintak sampai Yaya terus blah dari parking tu..huuuu..masa tu terpikir macam2 dalam kepala ni..tau2 je la kan..kat berita sekarang macam2 da dengar..minta dijauhkan la segala yang xelok dari berlaku..hmm..cedeii..takot..=( akan lebih berhati-hati di lain hari.. 
p/s: sentiasa berhati-hati masa naik kereta pon..jangan buka tingkap kete..nanti penyerang asid tibe2 datang..huuuuu serammmm

Sekian,Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016