Saturday, 4 June 2011

PAGI SABTU YANG RAMAI.... -_-''

Assalammualaikum w.b.t.
Hai u olss..

Hari ni terlewat Yaya nak update...huhu..juz nak saying yang Yaya dah tengok Pirates!! huhu..g pagi lagi tu..blum kol 11..tapi da kene beratur panjang..ish3..tapi xpe,disebabkan lama Yaya mengidam nak tengok,walaupon ramai beratur n da terlewat 10minit,Yaya tetap tengok jugak..hihi...masa nak beli tu berbelah bagi jugak antara citer Pirates ngan X-Men..tapi bila pikir X-men bleh tengok minggu depan hari rabu, jadi Yaya pilihlah citer Pirates jugak..hihi ^,^

*romantik..aku terharu cam nak nangis..huhu

Minggu depan mesti tengok..X-Men!!yea...hihi ntah best ke x xtaw jgk..tapi xkesa..nak tengok jugak..


hmmm..citer KL Gengster pon keluar hari khamis depan.. =) kalau ada wayang pagi sabtu bleh tengok wayang lg..hihi..keje tengok wayng je Yaya ni..padahal ongkos bukan ada sangat...huhu..


Oklah..nak citer tu je...sambil menunggu kedatangan kakak mlam2 ni..datng dari Kedah..huhu,..mak da siap masak lauk kegemaran dia lagi..ayam masak merah..cehh....Yaya nak nasi ayam xnak masakkan..huhu >,< xpela..

Wasaalm...nite u olss... =)

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016