Tuesday, 14 July 2015

KUIH RAYA 2015

INI STICKY POST. SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRI TERBARU.
TERIMA KASIH =D







Assalammualaikum w.b.t.

Apa khabar ya akhi ya ukhti? Salam 13 Ramadhan..amacam bila da hampir ke pertengahan bulan Ramadhan ni? ok? so far so good? ^,^ hehe..lau tanya Yaya of course la good..terlebih gooooddd kot..uhuh. Alhamdulillah...dapat selesaikan puasa 12 hari yang sudah..tinggal separuh bulan je lagi..mudah2an Allah memanjangkan umur kita semua, dapat selesaikan ibadah puasa ni dengan baik dan penuh dengan kebaikan...AMINN =)

Yaya nak borak panjang dengan korang sebenarnya..haha (borak la sangatt, korang baca 2-3 ayat je pastu terus SKIP ayat last kat bawah ni kannn..?? lol tau dahhh ^o^) so, Yaya pun sebenarnya xbanyak masa sangat.. siang bz keja, ssh nak curi tengok blog..ngeee, balik pula ptg, nak siap berbuka, pastu g terawih, balik pun da kul 10 lebih..mata pun dan ngntok bila da malam..hiks!<--alasan je sebenarnya..ingat minah ni DATIN ke..bz manjangggg..hahah lol

Eh,dah STOP! Actually Yaya ada buat biznes kecik sket sempena nak menyambut hari raya aidilfitri yang bakal tiba 2minggu lebih je lagi ni..biasala,raya apa yang femes? KUIH RAYA la..haha tapi ni khas untuk mereka yang duduk area KLANG dan SHAH ALAM la ye coz Yaya cuma sesiapa yang lebih masa  yang dberikan la..insyaAllah dapat COD area Klang dan Shah Alam. Xberani nak guna pos..xsmpai pula kang >,<

Kuih raya ni sesiapa pun boleh beli. Beli untuk makan sendiri ke, nak bagi parents ke, keluarga mertua ke (ehem! =p), nk bagi hadiah ke, terpulangla. Sila 'cuci mata' tengok variety kuih muih yang ada ye... =)

FYI, semua tu kuih HOME MADE.. memang sedap (mengikut pengalaman tekak Yaya yang merasa la kan..almaklumlah, lain tekak lain rasanya kann??heeee =D) selain tu, biskut/kuih ni memang murah dari harga pasaran biasa..tengok semua pun cuma dalam lingkugan RM10-RM22 je ok!! sangat berpatutan..! ^_^

Bagi korang tengok besau2 baru NAMPAK kannn.. lol ^o^

Mana yangsedap? Kalau korang perasan,Yaya ada wat tanda pada setiap kuih tu..
Means, it's RECOMMENDED!tau..hehe

Bawah ni pula senarai harga..sebab ada kuih yang tiada dalam gambar ye =)

So, if ada yang minat nak beli, juz inform Yaya cepat2 ok..masa xbanyak ni..kuih memang dijual hingga sehari sebelum raya tapi bergantung pada 'availablaty' nye la..kalau ada stok, Alhamdulillah, memang rezki korang tapi kalau xde maafla ye. Kuih sedap + murah memang cepat habis..huuu Just pm/whtsapp Yaya kat no ni untuk pertanyaan lanjut - 0122193453

INFO:
FREE COD AREA : KLANG - GM Klang, Aeon Bukit Tinggi, Harbour Place, Pasar Jawa Klang, Klang Parade, Aeon Bukit Raja, Centro Mall, Setia City Mall
FREE COD AREA : SHAH ALAM - Sek.7 (Petronas / I-City), Padang Jawa, Sek 15-Sek.20

**Selain dari kawasan yang dinyatakan diatas, cas penghantaran akan dikenakan dari RM3-RM5, ok! Harap maklum. ^_^

Sekian,Wasssalam dan Selamat Menjalani Ibadah Puasa.
Jadikan Ramadhan tahun ini, lebih bermakna buat diri kita semua. =) AMIN.








8 comments:

  1. ih mantap punya, oke good lah, :)

    ReplyDelete
  2. Amboi, tengah puasa ni tengok kuih raya pon boleh berselera hehe

    ReplyDelete
  3. mana ada skip baca. amboii. haha
    banyaknya pilihan kuih!! mcm menarik je

    ReplyDelete
  4. kalau tempat sy biskut raya ni kureng sikit. org byk hidang kek lapis. hehe

    ReplyDelete
  5. Slmt maju jaya k..... Cikna nk cari kepek ubi pedas

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016