Monday, 28 January 2013

TAK PADAN DENGAN SINGLE!

Assalammualaikum w.b.t.

Amboi tajuk entri xble tahan..heeee maaf ye..ni xde kene mengena dengan status diri..cuma nak cerita pasal hari ni (da malam baru dapat update -_-) pergi 'cuci mate' lagi..dekat mane? tempat yang terdekat dengan rumah la..area Klang je..xde masa la nak p kl walaupun mmg sana banyak lagi murah..kan kan..tauuu

Dan of course pokok pangkal tajuk tu berkenaan Yaya keluar untuk yang ke berapa ratus kali, shopping..alone..by my self..ahahaa..mmg syiok giler @0@ <--mcm ni kire syiok ke..;p Dan tujuan utama shoping @ menghabiskan uet adalah sempena keberangkatan saya pergi vacation@holiday wif my gurlfrenz..di mana?penah gtau sebelum ni..sape yang ingat tu tau la..sape yang xtau, nti2 la Yaya update ea..hehe macamla owg nak tau sangat...;p Pe kate kite tengok sat pe Yaya beli..

ehh jangan salah sangka tau..ni bukan nak menunjuk2 ke hape, cume saje nak share pe yang Yaya shopping yang bole dikire ni shopping sakan la ni..dengan harga yang murah ok..diulangi 'MURAH'..jadi xde makne nak menunjuk ke hape..Yaya bukan jenis org yang beli barang mahal2 ni cik kiah uiii...bazir beli benda mahal buat hape sedangkan bleh dapat benda yang sama dengan harga lebih murah...=D heeeeee

Memula pergi dengan akak Yaya sebelum ni..usha2 barang apa yang murah2..
pssttt...nmpk x pic tengah2 tuuuuu...aummmmm!! ^o^

Kardigan ni RM15 jee.....aumm! sukee ^_^
Peplum...
Kardigan lagi...hehe 1-RM39..beli 3 RM89..ape lgi..beli laa..ade lagi 1,tp xde snap plak..=)

Telekung travel..jangan dilupakan..senang nak hurung sane sini...ngeeee suke3! RM35 je ^_^

Bracelet n ring..both 1-RM10 only.. =)
comei x ring meoww tuu..heee ;p
Belt warna merah ade potongan harga..sale for red belt only..haha..-bole plak
Yeaa...da btambh koleksi ring n bracelet Yaya..
Ade yang baik ati nak belikan utk Yaya x..alaa bukan mahal pun...;p buat tmbh koleksi

Hasil 'tangkapan cuci mate' ;p sangaaattlaa..
ok la ni..bole dkira setahun sekali jee.....(yeke?? =_=) hehe 
Banyak giler plastic bwk..sensorang okeyh..! korang brani jenjalan shopping sorang?hehe
-Sentiasa yakin Allah dan Malaikat-NYA menjaga kita..c00l je k..- ^_^

Ni plak kasut n slipa beli semalam ngn mommy kiterr..ala 1 pasng rm15 je..ngeeee
Seee...semua brg Yaya beli xde mhal pon k...Yaya ni kedekut! hoho..eh bukanlaaa..ni JIMAT namanya..

Kebanykn barang Yaya beli untuk vacation hujung bulan 2 ni nanti..xsabar sudaa.. ^_^ Excited..coz 1st time holiday wif fren without family....huuuuu 
 
-28.01.13-
p/s: apapun,ke mana korang pergi kene hati2,jangan lupa doa,
selawat dan sentiasa bzikir untuk melindungi diri kita ni ok..take a gud care of ur self..
Thanks for reading =)
Sekian,Wassalam =>

43 comments:

  1. Soping sensorang?xpenah try pun,
    lenkali nk try la hihi.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la..tp kne brani ok..lau jln pon tkot2 mmg xleh la..heee ;p

      Delete
  2. kenapa semua barang murah2 ni yaya? jeles ok.

    cikna agak banyak komitmen sikit. sorry lama tak datang. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoho..
      kat GM..agk kurng la hrgenyer... =D

      xpe..yaya pon..hehe

      Delete
  3. Banyak shopping...^^..Comel ring meow tu..Cardigan itam tu pun cantik...

    ReplyDelete
  4. omg !! shopping sakan cik yaya kita.....omeii nya ring meow2 tuu

    ReplyDelete
  5. amboi bkn main lagi cik yaya kita nie shopping..:)

    ReplyDelete
  6. Wahhhh... Seronoknya shopping.......

    ReplyDelete
  7. wah yaya ..kemain lagi bershopping sakan ..

    ReplyDelete
  8. argkkkk.. mmg terbaek la yaya..
    bape byk habes tu??
    hehhe

    ReplyDelete
  9. Suka jam ice watch tuu, tp bila dah bnyak2 warna..tatw nak pilih kaler apa =,=

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke jgk..tp xde bajet utk beli jam..
      xpe..next time ade lg.. ;p

      Delete
  10. bestnyer dia shopping. Puteri pun selalu je shopping sorang..hukk

    ReplyDelete
  11. banyaknya Cik Yaya shopping..tu baru single..kalau double nanti mcmmne..:D

    ReplyDelete
  12. sakan yaya ni ek,,haha...
    kelabu mata la kalau pegi shopping ni XD XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tu la..nsib bek leh control..
      still under budget..huuu

      Delete
  13. mak oii sakan nye akak shopping ! ni yg jeles ni . bella dah lama tak shopping gila2 macam ni . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xpe2 nti p ye..simpn uet bnyk2 dlu..hehe

      Delete
  14. wahh sakan shopping yaya oii :P eh , suka cardigan tu , cantikkk ! :)

    ReplyDelete
  15. bestnyer shopping... naz pun suka sgt shopping.. dpt tambah koleksi yg sedia ada kan..hehe

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016