Monday, 25 July 2011

WONDERFUL SUNDAY....

Assalammualaikum w.b.t

Yup..today jumpa lagi dengan buah hati..sebab tu entri kat atas tajuk dier macam tu...hahahaha ^o^ suke sangat...sebab his celebrating my bufday..erm..smbut awal la.coz bufday Yaya da masuk bulan pose..amat banyak jugak yang Yaya shopping semalam..well,em his buy it for me..hhi..jaatnyer Yaya..tapi dier kate xpe...tu je la katanya..hihi luv u much Aldi Syah <3<3<3 ^_^

Actually, pagi2 lagi Yaya da bangun taw..dia kata nak makan nasi goreng yang Yaya masak..huhu..xpela..ngantuk2 pon Yaya buat jugak..buat nasi goreng dan dapat buat kek@kuih batik kegemaran Yaya..hihi walaupon xbape nak jadi coz 1st time cube tapi sedap jek..hoho..akan cube wat lagi nanti..=D
My cumelz - Aldi Syah..luv u..mmuaxx..haha

Gambar kat atas kat tasik s.alam..bkn wat pe.dok2 teman abg syg shaye ni makan nasi goreng yang sy wat..hohohoh ^o^ lepas dari tu baru g jenjalan..shopping sampai sakit pinggang kami berjalan tanpa henti..huuu ;p then dia belanje Yaya mam pula...

Ye..itu la saya yang makin gemuk..sume da naek sejak bekerja sendiri menjadi peniaga anggur yang berjaya...hohoho-kami nak makan...heeeee

Huuu..my abg's say- "muke macam xnak makan.." huhuhu..mane ade..orang tengah mengunyah la..tapi abg tu yang teramik pic orang tgh mcm tu..hahaha..tahu?! sedap sangat ayam tu..really enjoy it..hahah

Menjadi kebiasaan Yaya tidak makan bersulam air..huhu..habis makan baru minum..itu salah satu cara untuk menghidari perut kita dari menjadi muncit..hihi ^,^ tengok..makan da hbis,air xberusik pon... ;p

 Tengok dangan muke selamber syg shayer ni merasmikan dulu air yang shaye xminum lg..huuu..xpela yunk..u yang belanje I..hohoho..

Lepas makan, g jenjalan untuk menurunkan makanan di dalam perut yang suda penuh..heee =D singgah di Room kot nama kedai dier..ntahla..jual barang2 hiasan untuk bilik dan rumah jugak..saje tengok untuk membuat perkiraan..sempena rumah baru yang akan diduduki tahun hadapan..hehe -2012!

I sayz - "Aipp! jangan sentuh la..kan ade tulis kat citu -do not touch!-huhu"..tapi dia wat xtaw..pegang jugak..! tangan mmg xble dok diamm tahu! hehe luv u <3 ^0^

Lepas tu,hari pon da petang..sebelum balik Yaya sempat lagi window shopping sikit kat butik Padini..tapi dalam tu ada Vincci jugak la..tengok kasut..ada sale..hehe..dannnn......

Taraaaa....!! Nila kasut yang Yaya beli..sangat menarik hati..huhu..setelah sekian lame xbeli kasut high heels..akhirnya dapat beli jugak..tapi..da color is not my taste..kalo bole nak hitam..tapi xde..ni je yang tinggal..so, xkesahla..yang penting sendri puas hati..pakai pon besh..hoho tapi maybe ni akan jadi slah satu koleksi Yaya..beli tapi peram kt uma..hahah..ade bnyk lagi high heels yang Yaya jarang pakai..sebab skunk da suke pakai sandal jek..hihi..;p 

Ok lah..itu je...xlama lagi da nak puase..Yaya xsabar...nak merasai kembali suasana bulan puase..best! ^_^ lagipon sempena perubahan baru ni..harapnya berkekalan..

-Dear Allah, thnxx for give me another chance to meet your Ramadhan again...and give me chance to change...amat bersyukur...=) -

Sekian, Wassalam....

4 comments:

  1. tahniah yaya!glad 2 c u wearing hijab... nice... hope it will continuosly forever... miss u... (^^)

    ReplyDelete
  2. so sweet both of u. and u look so gorgeous wearing hijab. leh lah buat tutorial kan? ;)
    neway, selamt menyambut ramadhan :)

    ReplyDelete
  3. thnxx Cik Peanut=) haha ni pon blaja kat utube je..tgok..xreti cgt..;p
    slmt mnymbut ramadhan jugk ^_^

    ReplyDelete

Popular Posts

BLOGLIST SEPTEMBER 2016